Libnet.ro
UNICEF

07:00

Tombola pentru persoanele fizice care vor cumpara titluri de stat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tombola pentru persoanele fizice care vor cumpara titluri de stat

Ministerul Finantelor Publice MFP) a anuntat ca va lansa, astazi, o emisiune de titluri de stat pentru populatie cu o maturitate la doi ani si o dobanda de 4,5%. continuă pe Ziarul Bursa

Persoanele fizice trebuie sa notifice Fiscul daca pleaca din tara pentru mai mult de 183 de zile

Persoanele fizice care pleaca din tara pentru o perioada sau mai multe perioade de sedere in strainatate care depasesc in total 183 de zile, pe parcursul oricarui interval de 12 luni consecutive, au obligatia completarii si depunerii formularului Chestionar pentru stabilirea rezidentei fiscale a persoanei fizice la plecarea din Romania, anunta ANAF. Anuntul vine dupa ce pe retelele de socializare a aparut o poza a unui document primit de o persoana care a avut venituri in Islanda, iar Fiscul a cerut sa depuna o declaratie.

Sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului: Recomandarile ISU Bucuresti-Ilfov pentru cei care vor sa asiste la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului

Recomandarile ISU Bucuresti-Ilfov pentru cei care vor sa asiste la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului: - manevrati cu grija sursele de foc si nu le tineti in.

Darile pe persoana fizica se vor plati intr-un cont unic

Persoanele fizice care isi declara veniturile prin intermediul declaratiei unice vor avea la dispozitie un cont unic pentru achitarea impozitului si contributiilor sociale.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana ingrozitoare! Nimic nu le merge bine in ultimele zile de noiembrie

Aceasta saptamana nu este deloc benefica pentru trei semne zodiacale. Urmeaza zile cu ghinion si suparari. HOROSCOP GEMENI- Luna plina in Gemeni nu aduce nimic bun in aceasta saptamana.

METEO: Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Unde va ninge, dar si care vor fi temperaturile in intervalul 26 noiembrie 9 decembrie

Meteorologii anunta vreme inchisa si rece pentru urmatoarea perioada. Vezi mai jos PROGNOZA METEO pentru intervalul 26 noiembrie 9 decembrie. BANAT Vremea se va raci treptat, dar accentuat, astfel.

Ce le transmite Jandarmeria celor care vor sa protesteze de 1 Decembrie

Jandarmeria Romana transmite un mesaj importantdupa ce, in ultimele zile, pe retelele de socializare au aparut mesaje care incita la actiuni de boicotare a paradei de 1 Decembrie de la Arcul de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )