Libnet.ro
UNICEF

17:00

Top 10 cele mai des intalnite fetisuri

Antena3 Antena3,
Top 10 cele mai des intalnite fetisuri

Foarte multi oameni nu sunt siguri daca au sau nu vreun fetis, in timp ce altii cred despre propriile fetisuri ca nu sunt chestiuni normale. Asadar, ce este acela un fetis? Fetisul este o obsesie evidenta pentru un. continuă pe Antena3

TOP Interbrand: care sunt cele mai puternice companii din lume si cat valoreaza

Coca-Cola, Apple si IBM sunt cele mai valoroase trei branduri din lume, Apple reusind, intr-un singur an, sa-si creasca valoarea cu 129%, depasind astfel IBM, conform topului Interbrand pe 2012.

Topul celor mai bine educate tari din lume

Numarul persoanelor cu studii superioare a urcat constant in perioada recesiunii, releva un raport al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economie OECD), citat de MarketWatch . Cu un procent de 2% din PIB alocat invatamantului fata de 6-8%.

Ponta: As vrea sa iasa cat mai des Udrea SA NE CRITICE. ...

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, comentand afirmatiile Elenei Udrea potrivit careia aparatul guvernamental a fost marit cu 40%, ca si-ar dori ca aceasta sa iasa cat mai des sa critice actuala guvernare, el apreciind ca nimic nu va ajuta mai mult USL in alegeri, potrivit Mediafax. As vrea sa iasa cat mai des doamna Udrea sa ne critice. Nimic nu cred ca ne poate ajuta mai mult la vot, a spus Ponta. Deputatul PDL Elena Udrea acuza Guvernul de ipocrizie in legatura cu cheltuielile de .

Iulian Panait: Un portofoliu format din cele mai lichide 10 - 25 de active de pe piata, suficient de bine diversificat

Un portofoliu echilibrat format din cele mai lichide 10 pana la maxim 25 de active de pe piata este suficient de bine diversificat si o crestere suplimentara a dimensiunii acestuia nu mai aduce beneficii aditionale semnificative din nicio perspectiva legata de reducerea riscului portofoliului, reiese dintr-un studiu prezentat in teza de doctorat a domnului Iulian Panait - presedinte KTD Invest foto), lector al Universitatii Hyperion din Bucuresti, lector asociat in cadrul ASE-Bucuresti, trainer Asociatia Brokerilor, prezentata in newsletterul pe luna septembrie al Asociatiei Investitorilor pe Piata de Capital.

Marea Neagra ademeneste cele mai mari companii petroliere din lume cu cele peste 180 de miliarde de metri cubi de gaze

Cu peste 80 de miliarde metri cubi de gaze in partea romaneasca si cu peste 20 de miliarde mai mult in zona Bulgariei, Marea Neagra atrage cele mai mari companii petroliere din lume sa ii foreze apele. in.

Cele mai eficiente tehnici de stimulare a femeii

Stimularea digitala a zonelor genitale feminine poate da rezultate uimitoare! Asta e valabil atat timp cat stii ce faci si folosesti tehnicile potrivite, desigur. Iata cateva dintre cele mai iubite tehnici de.

Cele mai bune proiecte online din Romania au fost premiate in cadrul Galei Internetics 2012

In cadrul Galei Internetics 2012, care a avut loc pe 1 octombrie, la Opera Nationala Bucuresti, au fost premiate cele mai bune proiecte din online-ul romanesc. Agentiile care au urcat pe scena sunt:.

Top 10 modele auto second-hand cu cele mai putine defecte

Compania de cercetare Warranty Direct a publicat rezultatele studiului realizat pe 20. 000 de europeni care detin masini second-hand cu o vechime intre trei si sase ani. In top zece modele auto second-hand cu defectiuni putine, intre 10-21%, marcile.

USL a impartit colegiile in Capitala: PNL-cele mai multe in Sectorul 3, posibil unul ...

Liderii USL au finalizat negocierile privind alocarea colegiilor din Capitala pentru Alianta de Centru Dreapta-ACD PNL-PC) si Alianta de Centru Stanga-ACS PSD-UNPR), liberalii au cel mai mare numar de candidati pentru parlamentare in Sectorul 3, in timp ce PNL a renuntat la colegiul pentru Senat unde a fost ales Crin Antonescu, potrivit Mediafax. In Sectorul 1 vor fi preluate de PNL candidaturile in trei colegii pentru Camera Deputatilor, in timp ce PSD va avea un singur colegiu. In cazul .

Castelul Bran, una din cele mai cunoscute cladiri din lume, va fi reprodus, pe placul copiilor, sub forma unui puzzle tridimensional (FOTO)

Castelul Bran, cunoscut in toata lumea multumita legendei lui Dracula, a devenit subiectul unui puzzle 3D. Cubic Fun, unul dintre cei mai mari producatori de jucarii din lume, a decis sa faca din Castelul Bran.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )