Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cele mai inovative universitati din Europa

Hotnews Hotnews,
 Cele mai inovative universitati din Europa

Principalele tendinte tehnologice europene provin, aparent, din marile capitale: Paris, Berlin sau Londra. Dar inima inovatiei europene nu se afla intr-o metropola, ci intr-un orasel vorbitor de olandeza, conform Reuters. Pentru al doilea an consecutiv, cea mai inovativa universitate din Europa este KU Leuven din Belgia. Universitatea detine una dintre cele mai organizatii de cercetari si dezvoltare din lume. continuă pe Hotnews

Proiectul GovITHub, initiat de fostul premier Dacian Ciolos, a castigat un prestigios premiu la festivalul Webit, unul dintre cele mai importante evenimente din Europa

Fostul premier tehnocrat al Romaniei, Dacian Ciolos, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca proiectul initiat in timpul mandatului sau, GovITHub a castigat premiul pentru Best Innovation through Legislation in CEE la festivalul international Webit.

Alegeri prezidentiale Franta: Mai multe universitati din tara au lansat un apel comun pentru un vot impotriva lui Marine Le Pen

Numeroase universitati din Franta au lansat, in mediile de socializare online, un apel prin care indeamna studentii sa nu voteze cu Marine Le Pen, candidatul formatiunii populiste Frontul National, i.

Cele mai bogate state din zona euro au beneficiat de 90% din banii injectati de BCE

Aproximativ 90% din banii injectati de Banca Centrala Europeana BCE) pentru sprijinirea economiei zonei euro au ajuns la cele mai bogate cinci state ale blocului comunitar, arata un studiu BCE publicat ierii, transmite Reuters.

Arta fotbalului: Monaco, una dintre cele mai ofensive echipe din Europa, intalneste Juve, o specialista a apararii

Liderul campionatului francez a inscris 95 de goluri in 34 de etape, in timp ce Juventus a neutralizat Barcelona in runda precedenta, desi spaniolii au un atac stelar format din Messi Suarez si Neymar.

Se anunta moartea unuia dintre cele mai indragite produse din istorie?

Computerele au aparut pentru ca oamenii aveau nevoie sa faca foarte rapid calcule. Treptat, computerele s-au mutat din peisajul industrial in viata companiilor si apoi in casele oamenilor. Aceste.

VIDEO Utilaje de milioane de euro la Cupru Min Abrud. Cum arata la lucru cele mai mari autobasculante din Romania

Compania miniera de stat Cupru Min SA Abrud a achizitionat doua dntre cele mai mari autobasculante existente pe piata, ci o capacitate de transport de 90 de tone. Pretul de catalog al unei astfel de autobasculante noi se apropie de 1 milion de euro.

Cele mai frumoase biserici din lume pe care trebuie sa le vizitezi cel putin o data in viata FOTO

Pe langa valoarea spirituala, multe din bisericile lumii sunt considerate adevarate minuni arhitecturale. Grandoarea lor uneori rivalizeaza chiar si cu cele mai uimitoare castele.

Cele mai stanjenitoare gafe din timpul sexului: 2.000 de oameni, printre care si romani, si-au dezvaluit experientele

Un studiu realizat pe un numar de 2000 de persoane, inclusiv din Romania, a scos la iveala cele mai stanjenitoare situatii prin care au trecut partenerii in timpul actului sexual.

FARA PRECEDENT! Marile Universitati din Franta impotriva lui Marine Le Pen! Ce i-au sfatuit pe studenti

Mai multe universitati din Hexagon au lansat in mediul online un apel prin care ii sfatuieste pe studenti sa nu voteze pe Marine Le Pen, candidatul formatiunii populiste Frontul National, in.

Un barbat din Statele Unite are una dintre cele mai ciudate meserii - VIDEO

Rob Doyleeste unul dintre oamenii care unul dintre cele mai ciudate meserii din lume. Barbatul livreaza pizza clientilor dintr-un hotel subacvatic, potrivitsciencechannel. com. Pizza este livrata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2622 seconds )