Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 cele mai puternice branduri romanesti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 cele mai puternice branduri romanesti

Brandurile de apa minerala ori plata, ciocolata sau produse lactate sunt cele care domina marcile cele mai puternice in mintea romanilor, arata studiul BrandRo, realizat de compania de cercetare Unlock Market Research pentru revista Biz. continuă pe Wall-Street Ro

Top 10 vulnerabilitati care pot aparea intr-un sistem informatic

Sistemele IT sunt zilnic supuse unei serii intregi de amenintari, care pun in pericol, uneori, un intreg business . Iata care sunt cele mai frecvente. Din pacate, un audit IT are loc foarte rar in Romania,.

Top 10 cele mai mari gafe, momente speciale si scandaluri din istoria MTV Video Music Awards

Sigur. ne uitam la MTV Video Music Awards pentru a ne vedea artistii preferati cum primesc unul sau mai multe trofee si pentru a le vedea prestatiile fenomenale. Totusi, exista si un alt motiv pentru care o lume intreaga urmareste cu atata interes astfel de ceremonii de premiere: inerentele gafe si momente haioase! Continue reading .

Studiu UBS: Care sunt cele mai scumpe orase din lume si unde salariatii lucreaza cel mai putin?

Conform unui studiu, realizat de institutia financiara UBS, Oslo, Zurich si Tokyo sunt cele mai scumpe orase din lume, informeaza CNBC. Studiul a fost facut examinand puterea de cumparare a salariilor in 72 de orase din lume pentru un cos de consum format din 122 de bunuri si servicii.

VIDEO Au fost descoperite cele mai vechi pelicule cinematografice color, realizate acum 110 ani

In arhivele unui muzeu din Bradford Marea Britanie) au fost descoperite cele mai vechi filmulete color realizate, ele fiind creatia unui pionier al cinematografiei pe nume Edward Turner, scrie BBC. In film se pare ca sunt chiar copiii autorului care testa o tehnica pe care a brevetat-o in 1899.

Profesorul japonez Shinichi Mochizuki afirma ca a rezolvat conjectura abc, una dintre cele mai importante probleme din teoria numerelor

Lumea in general linistita a matematicienilor este animata de informatia ca una dintre cele mai importante probleme din teoria numerelor a fost rezolvata, scrie Nature. Profesorul Shinichi Mochizuki de la Universitatea Kyoto din Japonia afirma ca a demonstrat conjectura abc, propusa independent de David Masser si Joseph Oesterle in 1985 si care stabileste o legatura intre numerele prime.

Eruptie vulcanica in Guatemala: 10.000 de persoane au fost evacute

Vulcanul Fuego din Guatemala a inceput joi sa erupa autoritatile fiind nevoite sa inceapa procedurile de evacuare a cel putin 33. 000 de persoane din satele din jur. Pana la ora actuala 10. 000 de oameni au fost evacuati. Potrivit AFP, este una dintre cele mai puternice actuivitati inregistrata de vulcanul guatemalez in ultimul deceniu, coloanele de fum si cenusa fiind vizibile din capitala aflata la o distanta de 75 de kilometri.

Harta Romaniei s-ar schimba radical, daca s-ar intampla asta. E una din cele mai mari temeri ale romanilor. DEZBATERE www.antena3.ro

Mii de utilizatori ai site-ului nostru, www. antena3. ro, au citit materialul despre independenta Cataloniei si protestul care a intrat in istoria ultimelor trei decenii, iar o dezbatere aprinsa s-a nascut pornind de.

Peisaje de o frumusete infioratoare. Cele mai frumoase locuri din lume

La prima vedere par peisaje ireale care lasa impresia ca sunt modificate sau create pe calculator. Totusi aceste 10 destinatii chari exista. Citeste mai multe despre ele. Cinque Terre. Regiunea Cinque Terre este.

Cele mai vandute albume in ultimii 12 ani!

Indiferent daca va vine sau nu sa credeti, doar in ultima saptamana, 3. 000 de oameni au cumparat albumul Hybrid Theory, lansat de Linkin Park acum. 12 ani! Continue reading .

Documentele care arata adevarul. Americanii au musamalizat unul dintre cele mai mari masacre ale secolului trecut

Noi probe care sustin ideea ca Administratia Roosevelt a ajutat la musamalizarea vinei societicilor in masacrul de la Katyn din 1940 au fost facute publice. Associated Press a dezvaluit in exclusivitate.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )