Libnet.ro
UNICEF

12:45

Top 5 cele mai scumpe tablouri vandute vreodata. Care este opera vanduta cu 450 de milioane de dolari

Adevărul Adevărul,
Top 5 cele mai scumpe tablouri vandute vreodata. Care este opera vanduta cu 450 de milioane de dolari

Primele 5 lucrari de arta vandute la licitatiile publice insumeaza peste 1 miliard de dolari. Opera de arta de pe primul loc a fost adjudecata anul trecut. continuă pe Adevărul

Platforma online care iti arata unde sunt cele mai subrede cladiri din Capitala. Care sunt constructiile grav afectate

Incidentul din Centrul Vechi din Capitala unde, in aceasta dimineata, bucati mari dintr-un un balcon au cazut peste doua masini care au fost grav avariate readuce in discutie starea acestor cladiri din zona istorica. Constructia de unde s-a desprins tencuiala este in clasa I de risc seismic si este una din cele 38 de astfel de constructii care se afla, oficial, intr-o stare jalnica si pun in pericol vietile locatarilor sau ale trecatorilor.

Cele mai bune carti din 2017. Pe care le-ai citit?

Iata o lista cu cele mai bune recomandari in materie de carti ale anului 2017, potrivit Bloomberg.

Cele mai frumoase sosele din Romania, locurile de vis din Muntii Carpati care transforma sofatul intr-o placere

Transalpina, Transfagarasan, Defileul Jiului si drumul Portilor de Fier ale Transilvaniei se numara printre cele mai frumoase sosele din Romania.

Cele mai frumoase sosele din Romania, locurile de vis din Muntii Carpati care transforma sofatul in placere

Transalpina, Transfagarasan, Defileul Jiului si drumul Portilor de Fier ale Transilvaniei se numara printre cele mai frumoase sosele din Romania.

Trei dintre cele mai bune retete oltenesti care pot fi gatite in Postul Pastelului

Mancarea in Postul Pastelui poate sa fie o alegere simpla daca stim exact care sunt produsele cele mai potrivite in aceasta perioada.

Cele mai periculoase insecte din lume

Sunt mici, enervante si aproape imposibil de starpit. Este vorba despre cele mai periculoase insecte, care provoaca anual printre oameni mai multe victime decat toate animalele la un loc.

Cum curatam ficatul de toxine. Menta si busuiocul, cele mai sanatoase remedii dupa perioada de Paste

Dupa mesele bogate in grasimi si prajeli de Paste, organismul incarcat de toxine are nevoie sa-si revina. Cele mai la indemana remedii pentru detoxifiere sunt legumele, fructele si ierburile aromatice care ajuta ficatul, bila si splina sa scape de acumularile nesanatoase.

Cele mai frumoase mesaje de PASTE, pentru cei dragi

Este un obicei frumos al romanilor sa isi trimita mesaje de felicitare cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste. Cele mai frumoaseMESAJEprin care le poti spune celor dragi PASTE.

Cele mai neobisnuite traditii de Pasti din lume

Nu toata lumea asociaza Pastele cu iepurasi de ciocolata, oua rosii sau mancaruri din carne de miel. Daca sunteti curiosi cum sarbatoresc alte popoare, iata cateva dintre cele mai neobisnuite traditii de Pasti din lume.

Cele mai cunoscute opt teorii ale conspiratiei

Asasinarea fostului presedinte american John F. Kennedy, moartea printesei Diana, originea SIDA, prezenta americanilor pe luna - toate acestea inca mai dezvolta cele mai trasnite teorii ale conspiratiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )