Libnet.ro
UNICEF

23:45

Topul celor mai bogati actori de comedie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai bogati actori de comedie

Jerry Seinfeld ocupa, pentru al treilea an consecutiv, primul loc in topul celor mai bogati actori de comedie alcatuit de revista Forbes, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Jerry Seinfeld, pe primul loc in topul Forbes al celor mai bogati actori de comedie. Clasamentul artistilor cu incasari-record

Jerry Seinfeld ocupa, pentru al treilea an consecutiv, primul loc in topul celor mai bogati actori de comedie alcatuit de revista Forbes.

Topul celor mai puternice companii auto din Romania

Cele mai puternice zece companii auto din Romania au avut impreuna anul trecut o cifra de afaceri de peste 33 de miliarde de lei. Automobile-Dacia are cea mai mare cifra de afaceri din industrie, 12,7 miliarde lei, si este a doua cea mai mare companie.

Topul celor mai puternice companii auto din Romania

Cele mai puternice zece companii auto din Romania au avut impreuna anul trecut o cifra de afaceri de peste 33 de miliarde de lei.

Business Report: Topul celor mai ieftine ansambluri rezidentiale; Romania, din nou tigrul de hartie al Estului: economia creste in timp ce familiile romanilor sunt tot mai sarace; In 6 ani, restantele la creditele persoanelor fizice au crescut de 25 de o

Evolutia comertului Chinei indica incetinirea cresterii economiei tarii. Exporturile si importurile Chinei au scazut in mod neasteptat. De ce intarzie concedierile la Tarom. Compania aeriana ar fi trebuit sa treaca pana acum printr-o etapa de ajustare de personal, care nu a fost realizata.

S-a stabilit lista celor mai buni 10 jucatori ai Europei, din care se va alege unul singur. Niciun spaniol pe aceasta lista

Uefa a afisat lista celor mai buni 10 jucatori care evolueaza in campionatele europene, urmand ca peste o luna sa fie ales jucatorul sezonului 2012-2013.

inca un semn al picajului fotbalului iberic? Niciun spaniol pe lista restransa a celor mai buni 10 jucatori din Europa

Casillas, Xavi si viitorul castigator Iniesta au fost anul trecut pe lista restransa a celor mai buni jucatori din Europa, in viziunea UEFA. in acest sezon insa, printre nominalizati nu se mai regaseste niciun spaniol, dar sunt doi germani si doi olandezi. Patru jucatori vin de la castigatoare Ligii Campionilor, Bayern Munchen.

Harta celor mai zgomotoase zone din Brasov

Specialistii care refac harta cu cele mai zgomotoase zobe din Brasovau gasit strazi unde nivelul de poluare fonica depaseste 70 de decibeli, care este limita maxima admisa pe zi.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )