Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul salariilor din Romania: maxime in banci si rafinarii, minime in industria alimentara, hoteluri si restaurante

Adevărul Adevărul,
Topul salariilor din Romania: maxime in banci si rafinarii, minime in industria alimentara, hoteluri si restaurante

Angajatii care lucreaza in banci, rafinarii, industria tutunului, informatica si aviatie castiga cel mai mult, reiese din datele Institutului National de Statistica INS). La polul opus, cu cele mai mici salarii, se afla angajatii din domeniile cultura-spectacole, prelucrarea lemnului, productia de mobila, industria alimentara si din hoteluri-restaurante. continuă pe Adevărul

Cea mai mare firma de asigurari din Romania s-a consolidat in 2013.

Astra Asigurari ramane o companie solida in care clientii si partenerii pot avea incredere. Solvabilitatea si lichiditatea companiei vor depasi de peste doua ori minimele impuse de lege, iar capitalul social se va apropia de 100 milioane de euro, conform rezultatelor financiare consolidate ale anului 2013, estimate de companie. Cea mai mare companie de asigurari din Romania este si una dintre cele mai solide din piata. Conform rezultatelor financiare consolidate la 31 decembrie, Astra va .

Provocarile sistemului oncologic din Romania in 2014.

Anul 2014 se anunta a fi un an al schimbarilor in sistemul medical din Romania. Ministerul Sanatatii a anuntat ca va adauga, primavara aceasta, pe lista medicamentelor compensate 130 de molecule noi sau indicatii terapeutice noi. Cele mai multe dintre molecule sunt destinate bolnavilor cu cancer 16%), urmate de moleculele pentru diabet, boli reumatice, hepatite virale, insuficienta cardiaca cronica, boli rare, Parkinson, epilepsie, osteoporoza ori transplant pentru prevenirea respingerii .

Premiera in justitia din Romania: Un barbat a fost arestat la domiciliu. Masura, introdusa in noul Cod Penal

Un barbat acuzat de tainuire a fost arestat la domiciliu, aceasta masura fiind o premiera in justitia din Romania, relateaza Digi24. in luna ianuarie, barbatul a fost arestat preventiv, iar avocatii sai au.

O nava cargou plecata din Romania s-a scufundat in Marea Neagra in apropierea Bulgariei, echipajul salvat

O nava cargou s-a scufundat sambata dupa-amiaza in Marea Neagra in apropierea satului Durankulak din Bulgaria, nu departe de granita cu Romania, si toti cei 11 membri ai echipajului au fost salvati, au anuntat oficiali bulgari, potrivit Agerpres.

O nava cargou plecata din Romania s-a scufundat in Marea Neagra in apropierea Bulgariei, echipajul salvat

O nava cargou s-a scufundat sambata dupa-amiaza in Marea Neagra in apropierea satului Durankulak din Bulgaria, nu departe de granita cu Romania. Toti cei 11 membri ai echipajului au fost salvati, au anuntat.

Piata jucariilor din Romania va creste in 2014 cu aproximativ 20%

Piata autohtona a jucariilor va creste in acest an cu aproximativ 20%, pana la circa 120 de milioane de euro, in contextul in care companiile din domeniu isi promoveaza tot mai agresiv produsele si anunta promotii tot mai dese, mai ales la magazinele online, potrivit unui comunicat al Toyz. ro, trimis astazi redactiei.

Rompetrol va investi in acest an circa 100 milioane dolari in rafinaria Petromidia si pe piata de carburanti din Romania, Moldova si Turcia

Grupul Rompetrol intentioneaza sa investeasca in acest an peste 100 de milioane de dolari, a anuntat vicepresedintele companiei, Catalin Dumitru, intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres. O parte din suma, circa 35-40 milioane dolari, ar urma sa fie investita in continuarea procesului de modernizare si marirea capacitatii de rafinare a rafinariei Petromidia. Restul sumei va fi investita in extinderea lantului de benzinarii. Reamintim ca Rompetrol a incheiat un memorandum cu statul roman, aprobat recent de Guvern, prin care si-a asumat investitii de circa 1 miliard de dolari pe o perioada de 7 ani.

Concertul trupei 30 Seconds To Mars din Romania a fost reprogramat! Afla aici noua data a evenimentului!

In urma stabilirii programului din turneu, concertul Thirty Seconds To Mars de la Bucuresti a fost reprogramat, din motive logistice,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )