Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tot mai multi tineri aleg medicina. Concurenta record la UMF Carol Davila din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Tot mai multi tineri aleg medicina. Concurenta record la UMF Carol Davila din Bucuresti

Aproximativ 3. 200 de candidati s-au inscris pentru concursul de admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti care va avea loc in 25 iulie, incepand cu ora 9, in domeniile medicina, medicina dentara si farmacie, precum si la Facultatea de Moase si Asistenta Medicala FMAM), cea mai mare concurenta, de aproape patru candidati pe loc, fiind la medicina, anunta institutia de invatamant superior. continuă pe România Liberă

Nu ne gandim la evolutie pe termen lung: romanii aleg sa dea mai multi bani pe tigari si alcool decat pentru educatie

Romanii nu constientizeaza beneficiile pe care le aduc, pe termen lung, investitiile in educatie, prin care isi pot asigura un nivel de trai cel putin decent, si prioritare pentru ei sunt, mai degraba, petrecerea timpului liber, recreerea si micile.

Pokemon Go s-a lansat in 26 de tari, inclusiv in Romania. Multi utilizatori se plang ca jocul se tot blocheaza, iar in weekend serverele au fost atacate de hackeri

Pokemon Go poate fi descarcat oficial si in Romania pentru iPhone si Android, compania Niantic anuntand in week-end lansarea jocului in 26 de tari. Tot mai multi oameni colecteaza monstruleti pe strazile oraselor, insa nemultumirile au fost uriase si multi au dat nota minima aplicatiei. Oamenii se plang ca nu e detectat semnalul GPS si ca jocul se blocheaza des. In plus, in week-end serverele au picat si din cauza unui atac informatic.

Top: tarile cu cei mai multi milionari din lume

Dorinta de a ajunge milionar se regaseste cel mai probabil in mintile oamenilor din intreaga lume, mai putin ale celor care au ajuns deja miliardari. Multi dintre noi ne ghidam spre activitatile bine platite, job-uri pe care probabil nu le facem din.

Mai multi membri ISIS care planuiau atacuri teroriste la Jocurile Olimpice, arestati

Politia Federala din Brazilia a demarat o ampla operatiune antiterorista, astazi, la mai putin de doua saptamani inainte de inceperea Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, a declarat o sursa din ministerul Justitiei din Brazilia pentru Reuters.

FOTO+VIDEO. Mai multi raniti in New York, dupa ce o macara s-a prabusit peste un pod

Mai multe persoane au fost ranite, marti, dupa ce o macara s-a prabusit peste un pod, la periferia orasului american New York, informeaza presa americana. Potrivit postului Fox 5, macaraua s-a prabusit peste Podul Tappan Zee, situat in partea de nord a orasului New York.

Pokedrone: A fost creata o drona special pentru a ajuta jucatorii sa prinda mai multi pokemoni (VIDEO)

O drona ce are ca rol prinderea creaturilor din jocul Pokemon din cele mai dificile zone de patruns pentru jucatori. Jocul se sincronizeaza cu cu locatia GPS al dronei in asa fel incat sa se poata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )