Libnet.ro
UNICEF

11:30

Trafic feroviar blocat in judetul Bacau, din cauza unui copac cazut peste linia de contact

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trafic feroviar blocat in judetul Bacau, din cauza unui copac cazut peste linia de contact

Traficul feroviar este blocat in judetul Bacau, intre haltele Salina si Ciresoaia, din cauza unui copac care a cazut peste linia de contact, in urma vantului puternic, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Medvedev, evacuat din cauza unui incendiu la Targul de Inovatie din Rusia

Premierul rus Dmitri Medvedev si alti participanti la un forum organizat la Centrul de Inovatie din Skolkovo in apropiere de Moscova) au fost evacuati din cauza unui incendiu, relateaza Russia Today.

Echipa Nationala de fotbal feminin a Romaniei a ratat dramatic calificarea la Campionatul European din Olanda. Romancele, eliminate din cauza unui singur gol

Echipa nationala de fotbal feminin a Romaniei nu a reusit sa se califice la Campionatul European din 2017, dupa ce a terminat la egalitate meciul jucat contra Portugaliei. Partida care a avut loc la Cluj.

Mariah Carey, parasita de iubitul sau miliardar din cauza cheluielilor extravagante

Miliardarul australian James Packer, iubitul cantaretei Mariah Carey, a parasit-o pe artista dupa aproape un an de la logodna cuplului, din cauza cheltuielilor extravagante ale acesteia si a faptului ca interpreta americana a acceptat sa apara intr-un reality-show, potrivit unor surse citate de presa internationala, noteaza News. ro.

Toyota recheama in service 5,8 milioane de autovehicule, din cauza airbag-urilor defecte Takata

Producatorul auto mondial Toyota, recheama 5,8 milioane de masini vandute mondial, din cauza problemelor cu airbagurile furnizorului Takata, anunta Ziarul Financiar. Actiunea vizeaza 1,47 milioane de.

Toyota recheama 5,8 milioane de vehicule la nivel mondial, din cauza airbagurilor Takata

Toyota Motor a anuntat ca recheama aproximativ 5,8 milioane de vehicule in Japonia si restul lumii, din cauza posibilelor defectiuni ale dispozitivelor de umflare a airbagurilor Takata, relateaza Reuters.

Epidemia de rujeola continua sa faca ravagii in Romania: Sase oameni au murit din cauza bolii

Aproape o mie de cazuri de rujeola s-au inregistrat pana in prezent in Romania, intr-una dintre cele mai grave epidemii din ultimii ani. Ministerul Sanatatii anunta ca, pana vineri, 28 octombrie, au fost confirmate 935 cazuri de rujeola, cu 149 de cazuri mai mult fata de ultima raportare. De asemenea, in acest moment sunt raportate 6 decese prin rujeola.

Renault rechema in service automobile Megane si Talisman din Romania, din cauza franelor si a banchetei

Renault Romania a initiat o campanie de rechemare in service pentru mai multe automobile Megane si Talisman, din cauza unor posibile probleme la frane si la suruburile de fixare a banchetei spate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )