Libnet.ro
UNICEF

17:01

Traficant de droguri, gasit mort, cu un picior sectionat si cu mai multe lovituri de cutit pe corp

Adevărul Adevărul,
Traficant de droguri, gasit mort, cu un picior sectionat si cu mai multe lovituri de cutit pe corp

Un tanar de 27 de ani din localitatea damboviteana Doicesti a fost gasit mort marti dimineata in apropierea casei sale, intr-o balta de sange, si cu un picior sectionat, dar si mai multe lovituri de cutit in zona gatului. continuă pe Adevărul

Un barbat din Dambovita a fost gasit mort pe un camp, prezentand traumatisme provocate cel mai probabil prin injunghiere

Un barbat in varsta de 27 de ani a fost gasit mort, marti, pe un camp din judetul Dambovita prezentand multiple traumatisme provocate cel mai probabil prin injunghiere, relateaza Mediafax. Reprezentantii Ins.

Barbat cu afectiuni psihice, gasit mort in raul Mures

Un barbat cu afectiuni psihice a fost gasit mort, duminica seara, in raul Mures, langa podul din localitatea mureseana Santioana. Acesta fusese dat disparut luna trecuta, relateaza EVZ. Echipele de.

Un barbat cu afectiuni psihice, disparut in luna februarie, gasit mort in raul Mures

Un barbat cu afectiuni psihice disparut in luna februarie de la locuinta unui nepot, a fost gasit mort, duminica seara, in raul Mures, langa podul din localitatea mureseana Santioana.

Un cunoscutbancherolandez, gasit mort impreuna cu sotia si fiica sa

Bancherul olandez Jap Peter Schmittmann, fost sef al operatiunilor ABN Amro Olanda, a fost gasit mort impreuna cu sotia si fiica sa la locuinta din exclusivista localitate Laren, politia stabilind, preliminar, ca a fost vorba de o neintelegere in familie, potrivit Reuters.

Un cunoscut bancher olandez a fost gasit mort impreuna cu sotia si fiica sa

Bancherul olandez Jap Peter Schmittmann, fost sef al operatiunilor ABN Amro Olanda, a fost gasit mort impreuna cu sotia si fiica sa la locuinta din exclusivista localitate Laren. Din ancheta preliminara a.

Ce branduri bancare au generat cele mai multe conversatii in online-ul romanesc

BCR este brandul care a generat cele mai multe conversatii in randul onlinerilor in intervalul 26 februarie-11 martie 2014: 507. Pozitia a doua este ocupata de Banca Transilvania, care a inregistrat un numar de 306 de mentiuni, in timp ce pe locul al.

The Show: A Tribute to ABBA, de 4 ori mai multe concerte decat ABBA!

Cunoscuta trupa ce va concerta pe 12 iunie la Bucuresti, The Show: A Tribute to Abba, a sustinut in urma cu aproximativ 2 saptamani cel de-al 600-lea concert al carierei, cifra marcand de 4 ori mai multe concerte decat a sustinut trupa originala Abba. Artistii s-au putut bucura de o sala plina cu fani extaziati, carora le-au promis ca se vor intoarce cat mai curand.

Business B1 la zi: Romanii detin de doua ori mai multe credite decat economii

In Romania exista de doua ori mai multe credite decat economii, raport care se mentine de aproximativ 4 ani. in 2007-2008 erau aproape de trei ori mai multe credite decat economii, insa recesiunea a schimbat da.

Infotrafic. Restrictii pe mai multe drumuri din tara

Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta restrictii de circulatie pe mai multe drumuri nationale.

Cod galben de vant puternic in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari imediate de vant puternic pentru judetele Dolj, Caras-Severin, Buzau, Teleorman si Arges, valabile pana sambata dupa-amiaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )