Libnet.ro
UNICEF

23:00

Traficul feroviar este oprit intre Deva si Arad din cauza unui accident feroviar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traficul feroviar este oprit intre Deva si Arad din cauza unui accident feroviar

Traficul feroviar intre Deva si Arad este oprit astazi din cauza unui accident care a avut loc pe raza localitatii hunedorene Zam, un autotren fiind lovit, la un pasaj de trecere la nivel cu calea ferata, de un accelerat, in urma impactului nefiind inregistrate victime. continuă pe Ziarul Bursa

Traficul feroviar este oprit intre Deva si Arad din cauza unui accident feroviar

Traficul feroviar intre Deva si Arad este oprit, duminica, din cauza unui accident care a avut loc pe raza localitatii hunedorene Zam, un autotren fiind lovit, la un pasaj de trecere la nivel cu calea ferata, de un accelerat, in urma impactului nefiind inregistrate victime, transmite Mediafax.

Traficul feroviar oprit intre Deva si Arad din cauza unui accident feroviar

Traficul feroviar intre Deva si Arad este oprit, duminica, din cauza unui accident care a avut loc pe raza localitatii hunedorene Zam, un autotren fiind lovit, la un pasaj de trecere la nivel cu calea ferata,.

Nu exista o legatura intre imbolnavirea copiilor din Arges cu E-coli si vaccinari

ACTUALIZARE 10:12 Guvern: Corpul de control nu a identificat cauza imbolnavirilor la copii din Arges Corpul de control al prim-ministrului nu a identificat cauza imbolnavirilor copiilor transferati de la Spitalul de Pediatrie din Pitesti la Spitalul ''Marie Curie '', in cadrul actiunii de documentare efectuate fiind insa descoperite neconformitati in sistemul de sanatate, mentioneaza Guvernul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )