Libnet.ro
UNICEF

10:30

Nu exista o legatura intre imbolnavirea copiilor din Arges cu E-coli si vaccinari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu exista o legatura intre imbolnavirea copiilor din Arges cu E-coli si vaccinari

ACTUALIZARE 10:12 Guvern: Corpul de control nu a identificat cauza imbolnavirilor la copii din Arges Corpul de control al prim-ministrului nu a identificat cauza imbolnavirilor copiilor transferati de la Spitalul de Pediatrie din Pitesti la Spitalul ''Marie Curie '', in cadrul actiunii de documentare efectuate fiind insa descoperite neconformitati in sistemul de sanatate, mentioneaza Guvernul. continuă pe Ziarul Bursa

Bebelusii, imunizati cu vaccinuri neautorizate. Ministerul Sanatatii: Nu exista o legatura intre imbolnavirea copiilor din Arges cu E-coli si vaccinari

Dupa ce Corpul de Control al premierului a publicat primele rezultate ale anchetei privind imbolnavirile bebelusilor din Arges, mentionand neregulile constate, Ministerul Sanatatii si Agentia Medicamentului au reactionat, precizand ca intre vaccinare si imbolnaviri nu exista absolut nicio legatura. Reactiile apar ca urmare a faptului ca in documentul dat publicitatii de Guvern se precizeaza ca micutii au fost imunizati cu vaccinuri neautorizate.

Alimentele suspectate de imbolnavirea copiilor din Arges si Bacau nu aveau E-coli

Probele prelevate din alimentele suspectate de imbolnavirea copiilor din judetele Arges si Bacau de sindrom hemolitic uremic SHU) au aratat absenta Escherichia Coli verotoxigena in toate cele 21 de esantioane, a anuntat, ieri, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

Alimentele consumate de copiii din Arges si Bacau, bolnavi de SHU, nu aveau e-coli

Analiza probelor prelevate din alimentele suspectate de imbolnavirea copiilor din judetele Arges si Bacau de sindrom hemolitic uremic SHU) a aratat absenta Escherichia Coli verotoxigena in toate cele 21 de esantioane, a anuntat, marti, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

Criza bebelusilor din Arges: Corpul de control al premierului a descoperit numeroase nereguli la Spitalul de Copii din Arges - proceduri nerespectate, neglijenta si inregistrari neconforme cu adevarul (VIDEO)

Corpul de control al premierului a publicat un raport cu neregulile depistate in cazul gestionarii crizei bebelusilor bolnavi, dupa o investigatie la Spitalul de copii din Arges, informeaza B1 TV. Proceduri.

Cauza imbolnavirii bebelusilor din Arges, necunoscuta. Raportul Corpului de Control al premierului cere verificarea vaccinurilor

Corpul de Control al Premierului nu a reusit sa desluseasca cauzele imbolnavirilor bebelusilor din Arges, in urma testelor pe care le-au efectuat. Dar se pare ca oficialii au cerut PiCCJ.

Sterescu, CGS: Discrepante mari intre judete - cei din Miercurea Ciuc, incantati ca au carte de munca si le intra salariile la timp

Vladimir Sterescu este unul dintre cei mai titrati antreprenori din Romania, facand un exit de 8 milioane de euro in 2006 catre Computer Generated Solutions, companie a carei CEO este in prezent. CGS s-a extins anul acesta in Miercurea Ciuc si, recent,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )