Libnet.ro
UNICEF

17:45

TRAGEDIE, la o zi DUPA ALEGERI! L-au gasit SPANZURAT! Detalii de ultima ora

B1 B1,
TRAGEDIE, la o zi DUPA ALEGERI! L-au gasit SPANZURAT! Detalii de ultima ora

Tragedie in satul Barca, luni dimineata! Politistii au fost sesizati dupa ce un barbat a fost gasit spanzurat de o cruce, in cimintirul din Giurgita. continuă pe B1

Descoperire macabra, la o zi dupa alegeri: A fost gasit spanzurat de o cruce din cimitir

Un barbat de 71 de ani din comuna Giurgita, judetul Dolj, a fost gasit spanzurat, luni dimineata, de o cruce in cimitirul din localitate. Potrivit IPJ Dolj, politistii Sectiei 14 Politie Rurala Barca au.

Atacul lui Ciolos dupa alegeri prezidentiale: ce miscare surpriza ar pregati

Dacian Ciolos e presedintele PLUS, adica cealalta jumatate a Aliantei USR PLUS. El a iesit cu declaratii pentru aceste alegeri prezidentiale. Si se pregateste pentru o mutare surpriza pentru turul doi, daca vor fi sanse, dar si pentru 2020. Dupa ce-au fost comunicate rezultatele exit poll, Dan Barna, presedintele USR, a fost primul care a .

Barna, reactie dupa alegeri: ce zice despre exit poll si lupta cu PSD

Dan Barna a pornit cu a treia sansa in lupta cu PSD si PNL. Totusi, cifrele vehiculate de-a lungul zilei pentru alegeri prezidentiale i-au dat sperante de un tur doi. Acum, liderul USR a explicat ce a insemnat aceasta zi si cursa cu PSD. Dan Barna a reprezentat la aceste alegeri prezidentiale Alianta USR .

DOLIU in PSD! A murit dupa alegeri! I-a crapat inima cand a vazut REZULTATELE FINALE! Va anuntam cu regret ca...

Tragedie in PSD dupa alegerile prezidentiale. Un primar social-democrat al unei comune din Bihor a murit in noaptea de duminica spre luni, la scurt timp dupa aflarea rezultatelor la alegerile.

Digisport: Ce tragedie! Dupa ce a scapat de doua ori de cancer, Dwight Ritchie a murit, la 27 de ani, in timp ce facea ce iubea mai mult

Boxul are parte in ultimele zile numai de vesti dintre cele mai triste. Dupa ce Nicola Rattray a fost gasita fara suflare la domiciliul sau din Inverness, de data aceasta boxerul australian Dwight Ritchie, care avea 27 de ani si participa la o sesiune de sparring, a murit subit.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )