Libnet.ro
UNICEF

12:45

Tragedie in Iasi. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de tren

Antena3 Antena3,
Tragedie in Iasi. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de tren

Un barbat din Iasi, ranit in conditii suspecte de un tren, s-a stins din viata in sala de operatie. Victima in varsta de 33 de ani, a fost surprinsa intr-un accident feroviar. continuă pe Antena3

Un batran si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de Sageata Albastra

Un barbat de 80 de ani a decedat miercuri seara, dupa ce miercuri dupa-amiaza a fost lovit de un tren. Accidentul a avut loc in Arges, apropierea Garii Stolnici.

Copil de sase ani, in stare grava dupa ce a fost lovit in cap de un cal. A fost nevoie de interventie cu un elicopter SMURD

Copilul a ajuns miercuri in stare grava la spital, dupa ce a fost lovit la cap de un cal, insa medicii apreciaza ca starea micutului este deocamdata stabila. El va fi supus unor explorari medicale amanuntite.

O rusoaica a murit dupa ce a iesit goala pe geamul masinii. VIDEO

O femeie de 35 de ani din Celiabinsk a murit dupa ce a iesit goala pe geamul masinii. Natalia Borisovna Borodina si-a gasit sfarsitul in Republica Dominicana. Tragedia a avut loc dupa ce.

Un barbat a murit strivit de un copac, la o exploatare forestiera din Arges

Tragedie in comuna argeaseana Cicanesti. Un muncitor de la o exploatare foresiera a murit dupa ce un copac s-a prabusit peste el.

UPDATE Patru cetateni moldoveni au murit dupa ce un avion s-a prabusit in Oceanul Atlantic, in apropiere de Coasta de Fildes

Un avion s-a prabusit sambata in Oceanul Atlantic, imediat dupa ce decolase de pe aeroportul din Abidjan, situat in Coasta de Fildes .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )