Libnet.ro
UNICEF

10:00

TRAGEDIE la un poligon din sectorul 4 al Capitalei

Antena3 Antena3,
TRAGEDIE la un poligon din sectorul 4 al Capitalei

Un instructor si un elev au murit in urma unor impuscaturi la la Poligonul UTI din sectorul 4 al Capitalei, marti seara, cazul fiind cercetat de Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei si procurorii. continuă pe Antena3

FOTOGALERIE Un grup de cetateni din sectorul 3 al Capitalei a protestat duminica fata de decizia Primariei de a transforma fostul sediu al Scolii 80 in sediul institutiei

Cativa cetateni din grupul de initiativa civica Cetatean sector 3 au impartit, duminica dimineata, carti, cetatenilor care au trecut prin fata scolii 80 din Capitala, in semn de protest fata de demersul Primariei sector 3 de a trasforma cladirea veche a scolii, monument istoric, in sediu al Primariei.

Doi barbati impuscati intr-un poligon din Bucuresti: Un client a tras in instructor, apoi s-a sinucis

Un instructor si un elev au murit in urma unor impuscaturi la Poligonul UTI din sectorul 4 al Capitalei, marti seara, cazul fiind cercetat de Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei si procurorii .

Epson Romania: Investitiile din sectorul public vor sprijini cresterea pietei proiectoarelor

Piata de proiectoare din Romania va continua trendul ascendent si in 2015. Astfel, daca anul trecut Campionatul Mondial de Fotbal a sustinut cresterea vanzarilor pana la un total de aproape 10 milioane de euro, anul acesta investitiile din sectorul.

Instructor si elev, morti in urma unui incident armat la Poligonul UTI din Capitala

Un instructor si un elev au murit in urma unor impuscaturi la la Poligonul UTI din sectorul 4 al Capitalei, marti seara, cazul fiind cercetat de Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei si procurorii bucuresteni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )