Libnet.ro
UNICEF

09:00

Tragedie in Sibiu. A fost gasit mort in centrul orasului

Antena3 Antena3,
Tragedie in Sibiu. A fost gasit mort in centrul orasului

Un barbat de 55 de ani a fost gasit mort astazi, pe o banca din fata Casei de Cultura a Sindicatelor. Trecatorii au sunat la Ambulanta cand si-au dat seama ca ceva este in neregula cu acesta. Echipajele. continuă pe Antena3

A fost gasit mort, cu o canistra de gaz langa el. Ce au descoperit politistii in calculatorul barbatului e ingrozitor

Un barbat din Marea Britanie a fost gasit mort, cu o canistra de gaz langa el, dupa ce s-a uitat la un documentar BBC in care erau prezentate modalitati de executie. Niel Solomon a fost gasit fara suflare.

Iasi: Copil de zece ani, gasit MORT intr-o rapa. Prima ipoteza, CRIMA

Un copil de zece ani, dat disparut in urma cu patru luni ,a fost gasit mort intr-o rapa de un barbat care cauta nuci, in localitatea ieseana Costuleni.

Caz socant in Constanta: Un taximetrist, injunghiat in centrul orasului. Agresorul s-a automutilat mortal

Un taximetrist a fost injunghiat, duminica dimineata, in centrul orasului Constanta, de un barbat, care, ulterior, s-a ascuns intr-un bar si s-a injunghiat pe sine mortal.

Scene incredibile. Bataie cu coasa in centrul orasului

Bataie cu coasa, noaptea trecuta, intre patru indivizi. Nu undeva la tara, ci in municipiul Constanta. Doi dintre barbati au ajuns la spital, iar ceilalti doi la audieri, la politie. Scandalul sangeros a fost.

Iasi: Teii din centrul orasului vor fi replantati peste doua luni, dupa ce, in urma unei consultari publice, 94% dintre cetateni au votat favorabil

Zona pietonala din centrul Iasiului va avea teii de altadata, dupa ce locuitorii au votat masiv pentru replantarea lor. in urma unei consultari publice s-a constatat ca 94% dintre cetateni vor arborii.

O femeie din Iasi a murit din cauza vinului care fermenta, iar sotul ei a fost gasit inconstient

Pentru o familie din Cucuteni, judetul Iasi, pregatirea vinului a fost fatala. Sotii, ambii in varsta de peste 75 de ani, au fost gasiti inconstienti de catre apropiatii care au alertat autoritatile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )