Libnet.ro
UNICEF

08:30

Tragere la sorti Europa League. Adversari de calibru pentru ASA si Astra, doar Botosaniul scapa ieftin

Online Sport Online Sport,
Tragere la sorti Europa League. Adversari de calibru pentru ASA si Astra, doar Botosaniul scapa ieftin

ASA Targu Mures, Astra Giurgiu si FC Botosani si-au aflatastazi posibilii adversari dinturul 3 preliminar al Ligii Europa. continuă pe Online Sport

LIVE Tragere la sorti Europa League (ASA, Astra si Botosani, in urne) 14:00

ASA Targu Mures, Astra Giurgiu si FC Botosani intra astazi in urnele tragerii la sorti pentru turul 3 preliminar al Ligii Europa, despre care veti gasi amanunte live text in pagina de mai jos, incepand cu ora 14:00.

ASA Targu Mures va juca cu AS Saint-Etienne, in turul trei preliminar al Europa League

Vicecampioana Romaniei, ASA Targu Mures, va avea ca adversara formatia franceza AS Saint-Etienne in turul al treilea preliminar al competitiei Europa League, potrivit tragerii la sorti care s-a desfasurat.

Europa League, ghinionul continua, ASA Targu Mures o va intalni pe Saint Etienne, Astra pe West Ham United

Dupa ce Steaua se va duela, cel mai probabil cu Partizan Belgrad, nici echipele romanesti din Europa League nu au avut mult noroc.

Rezultate din Turul 2 preliminar al Europa League

Apasati aicipentru programul si rezultateleTurului 2 preliminar din Europa League. Pentru programul si rezultatele din Liga Campionilor, apasati aici.

LIVE Europa League: Inverness-Astra Giurgiu 0-1 si Legia Varsovia-FC Botosani 0-0

Apasati aici pentru detalii live text de la meciurile Inverness-Astra Giurgiu inceputa la21:45) si Legia Varsovia-FC Botosani start la 22:00) din prima mansa a turului 2 preliminar al Europa League.

LIVE Europa League: Inverness-Astra Giurgiu 0-0 si Legia Varsovia-FC Botosani (22:00)

Apasati aici pentru detalii live text de la meciurile Inverness-Astra Giurgiu 21:45) si Legia Varsovia-FC Botosani 22:00) din prima mansa a turului 2 preliminar al Europa League.

Programul Turului 2 preliminar din Europa League

Apasati aicipentru programul Turului 2 preliminar din Europa League, care are prima mansa astazi, iar a doua pe 23 iulie. Pentru programul si rezultatele din Liga Campionilor, apasati aici.

LIVE Europa League: Inverness-Astra Giurgiu (21:45) si Legia Varsovia-FC Botosani (22:00)

Urmariti joi seara live text pe onlinesport. ro meciurileInverness-Astra Giurgiu 21:45) si Legia Varsovia-FC Botosani 22:00) din prima mansa a turului 2 preliminar al Europa League.

Europa League: Iverness - Astra Giurgiu 0-1 / Legia Varsovia - FC Botosani 1-0 /Rezultate din prima mansa a turului doi preliminar

Formatia Astra Giurgiu a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 1-0 1-0), echipa scotiana Inverness Caledonian Thistle, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Europa. FC Botosani a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 1-0 0-0), de echipa poloneza Legia Varsovia.

Astra Giurgiu bate in Scotia in Europa League

Formatia Astra Giurgiu a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 1-0 1-0), echipa scotiana Inverness Caledonian Thistle, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Europa, scrie mediafax. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )