Libnet.ro
UNICEF

22:30

Tragerea la sorti a meciurilor din Fed Cup. Simona Halep, in primul meci: E mai bine ca intru prima pe teren

B1 B1,
Tragerea la sorti a meciurilor din Fed Cup. Simona Halep, in primul meci: E mai bine ca intru prima pe teren

Jucatoarea de tenis Simona Halep va juca sambata, de la ora 13. 00, impotriva sportivei Silvia Soler-Espinosa, 67 WTA, in primul meci al intalnirii Romania - Spania, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed . continuă pe B1

Care a fost reactia Simonei Halep, dupa tragerea la sorti a meciurilor din Fed Cup

Simona Halep a declarat, vineri, dupa tragerea la sorti a meciurilor din intalnirea cu Spania, pentru primul tur al Grupei Mondiale II, ca este mai bine pentru ea ca va juca in primul meci, deoarece nu va trebui sa astepte, informeaza Mediafax.

Fed Cup: Simona Halep vs Silvia Soler-Espinosa, primul meci din duelul Romania - Spania

Vineri a avut loc tragerea la sorti a partidelor din duelul Romania vs Spania - primul tur din Grupa Mondiala II a Fed Cup. Simona Halep vs Silvia Soler-Espinosa sambata, ora 13:00) va fi partida cu numarul unu a duelului. In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P).

Fed Cup: Simona Halep s-a antrenat la Galati (video)

Simona Halep a ajuns marti la Galati, orasul care gazduieste sambata si duminica intalnirea de Fed Cup dintre Romania si Spania. Iata ce a declarat, precum si imagini video de la pregatirea ei.

Fed Cup - Simona Halep, despre duelul cu Spania: Vor fi meciuri dificile cu Muguruza. E diferit in echipa, pentru ca joci pentru tara

Romania va intalni Spania pe 7 si 8 februarie) in primul tur din Grupa Mondiala II a Fed Cup. Meciul a fost prefatat de Simona Halep: Spania are jucatoare bune, cu experienta, vor fi partide dificile cu Muguruza. Este diferit in echipa, pentru ca joci pentru tara.

Klaus Iohannis, asteptat de Simona Halep la meciul din Fed Cup: Sper sa se bucure de noi

Simona Halep a declarat, miercuri, la Galati, intr-o conferinta de presa, ca va avea si mai multe emotii la meciul cu Spania din Fed Cup, avand in vedere ca presedintele Klaus Iohannis va fi in tribune,.

Tragere la sorti Fed Cup: Simona Halep deschide balul cu Soler-Espinosa, meci urmat de jocul Irina Begu - Muguruza

Cu o victorie in fata ibericelor, nationala de Fed Cup a Romaniei va reveni dupa 15 ani la usa Grupei Mondiale. Singura care se poate pune in calea noastra e Garbine Muguruza.

Presedintele Klaus Iohannis va participa la meciul Simonei Halep din Fed Cup

Presedintele Klaus Iohannis va participa, sambata, la primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, care se desfasoara la Galati, unde Simona Halep va evolua impotriva sportivei spaniole Silvia Soler-Espinosa,.

Klaus Iohannis, asteptat la meciul Simonei Halep din Fed Cup la Galati: Sper sa se bucure de noi

Simona Halep a declarat, miercuri, la Galati, intr-o conferinta de presa, ca va avea si mai multe emotii la meciul cu Spania din Fed Cap, avand in vedere ca presedintele Klaus Iohannis va fi in tribune,.

Simona Halep il asteapta pe presedintele Klaus Iohannis la Galati

Simona Halep a vorbit, miercuri, intr-o conferinta de presa despre meciul de FedCup cu Spania de la finalul acestei saptamani si a spus ca-l asteapta la Galati si pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, un cunoscut iubitor al tenisului.

Simona Halep se simte ca acasa la Galati: Am jucat aici toate turneele

Jucatoarea Simona Halep conduce echipa de FedCup a Romaniei la finalul acestei saptamani in confruntarea cu Spania din Grupa Mondiala II, meciul urmand a avea loc pe un teren special amenajat in patinoarul din Galati. Toate meciurile confruntarii Romania-Spania vor fi live text pe onlinesport. ro sambata si duminica dupa ora 12:00 .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )