Libnet.ro
UNICEF

10:30

LIVE VIDEO DIGI 24 Traian Basescu, declaratie de presa la ora 14.15

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO DIGI 24 Traian Basescu, declaratie de presa la ora 14.15

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa astazi, incepand cu ora 14. 15, la Palatul Cotroceni. Este prima iesire a presedintelui dupa convocarea CSAT privind privatizarea CFR Marfa. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, declaratie de presa, la ora 14.15

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, luni, incepand cu ora 14.

LIVE TEXT Traian Basescu: Guvernul a presat in crearea unui precedent, implicarea CSAT in procese de privatizare. Mai bine se faceau presiuni pe castigator sa vina cu banii

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, pe tema sedintei CSAT referitoare la privatizarea CFR Marfa. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratia presedintelui.

LIVE TEXT Traian Basescu, despre privatizarea CFR Marfa: Daca as fi premier as accelera procedurile la maxim

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, pe tema sedintei CSAT referitoare la privatizarea CFR Marfa. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratia presedintelui.

Traian Basescu: Daca Guvernul blocheaza privatizarea CFR Marfa, cu certitudine GFR va cere daune / Nu putem lasa statul sa functioneze dupa cum pleaca premierul in vacanta la Miami cu bona

Presedintele Traian Basescu a avertizat luni ca o blocare a privatizarii CFR Marfa de catre Guvern ar putea atrage plata de daune din contul statului roman si a cerut publicarea de urgenta in Monitorul Oficial a hotararii de privatizare a companiei feroviare, pentru a nu se putea invoca neideplinirea obligatii contractuale. In prima declaratie de presa dupa sedinta CSAT de vineri, Basescu a ironizat plecarea lui Victor Ponta in vacanta cu bona la Miami si a afirmat ca, daca premierul ar fi plecat la Neptun, ar fi putut discuta cu acesta. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

VIDEO Traian Basescu, despre CFR Marfa: Mai bine se faceau presiuni pe castigator sa vina cu banii. Nu voi face o ilegalitate, acum, la batranete

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa astazi, incepand cu ora 14. 15, la Palatul Cotroceni. Este prima iesire a presedintelui dupa convocarea CSAT privind privatizarea CFR Marfa.

VIDEO Traian Basescu, despre CFR Marfa: Daca Guvernul va bloca privatizarea, statul va plati milioane de euro despagubiri

Presedintele Traian Basescu a avertizat luni ca, in cazul in care Guvernul nu va duce la bun sfarsit procesul de privatizare a CFR Marfa, statul roman va trebui sa plateasca milioane de euro despagubiri firmei GFR, castigatorul declarat al licitatiei.

Traian Basescu iese la rampa: CSAT si-a incheiat misiunea

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Iata cele mai importante declaratii:-Vineri a avut loc o sedinta CSAT. As vrea sa clarific lucrurile din punct de.

Traian Basescu: Romania este o tara care de doi ani are o crestere economica

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Sulina, ca Romania inregistreaza de doi ani crestere economica, iar prin parteneriatele pe care le are, tara noastra vrea sa ajunga din urma tarile care au ramas in capitalism dupa cel de-al doilea razboi mondial. Seful statului a facut aceasta declaratie sambata dimineata, la intalnirea pe care a avut-o la Sulina cu copiii si tinerii de etnie romana care traiesc in afara granitelor, participanti la Programul de tabere ARC 2013.

Traian Basescu, in weekend pe litoral: A petrecut in familie la un restaurant din Neptun (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a petrecut weekendul pe litoral. De luni, primul om in stat se intoarce la serviciu. Asa ca nu putea sa rateze si o ultima petrecere in familie la deja traditionalul restaurant.

Presedintele Traian Basescu, complimentat de o profesoara (VIDEO)

Seful statului a si glumit, la intalnirea sa cu tinerii romani care locuiesc in strainatate. O profesoara l-a complimentat pe Traian Basescu spunandu-i presedintelui ca. arata ca la 20 de ani. Iar replica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )