Libnet.ro
UNICEF

13:00

Traian Basescu, la un pas sa se mute in vila lui Nicolae Ceausescu

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, la un pas sa se mute in vila lui Nicolae Ceausescu

Fostul presedinte Traian Basescu a fost la un pas sa se mute in vila fostului dictator Nicolae Ceausescu de la Scrovistea. Traian Basescu isi facuse bagajele si era gata sa plece din Vila Lac 3. insa. continuă pe Antena3

Carnetul de partid al lui Nicolae Ceausescu si poseta Gucci a sotiei Elena Ceausescu, scoase la licitatia Artmark

Carnetul de partid al lui Nicolae Ceausescu, care prezinta informatii in premiera despre dictator, precum apartenenta tatalui sau la PNL, dar si poseta si portmoneul Gucci ale sotiei sale, Elena Ceausescu, vor fi scoase la vanzare la Licitatia Epoca de Aur, pe 25 martie, la casa Artmark, potrivit Mediafax.

Carnetul de partid a lui Nicolae Ceausescu, scos la licitatie: Mai multe obiecte ale fostului dictator si ale sotiei sale, Elena, pot fi admirate in cadrul expozitiei

Carnetul de partid al lui Nicolae Ceausescu, care se afla intr-o stare foarte buna de conservare, pretul pornind de la 300 de euro, va fi scos la vanzare la Licitatia Epoca de Aur, pe 25 martie, la casa Artmark.

Traian Basescu va reveni la Parchet saptamana viitoare, pentru o noua audiere

Traian Basescu a solicitat astazi ca avocatul sau, Dan Apostol, sa studieze dosarul, iar procurorul de caz a permis acest lucru, afirma surse judiciare citate de Radu Tudor pe blogul sau. Traian Basescu va reveni.

Traian Basescu, suspectat de santaj si amenintare. Fostul presedinte, huiduit la Parchet: Basescu, la puscarie

UPDATE - Traian Basescu a iesit din sediul Parchetului General fara a face declaratii. Basescu a petrecut 20 de minute in sediul Parchetului General. La plecare, Basescu a fost huiduit de oamenii adunati in.

Traian Basescu: Dati-mi liste ca semnez si eu pentru trei euro, semnez pentru oricine

Fostul presedinte Traian Basescu a spus ca e o stupizenie informatia conform careia primarul sectorului 5 Marian Vanghelie ar fi finantat strangerea de semnaturi pentru candidatura Elenei Basescu la o.

CTP, despre scandalul Gabriela Firea - Traian Basescu: Senatoarea PSD nu poate fi banuita ca ar fi vreo zambila, dalba copila

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu analizeaza, intr-un articol publicat pe Gandul. info, disputa dintre fostul presedinte Traian Basescu si senatorul PSD Gabriela Firea. Scandalul Basescu - Firea a inceput dupa.

Traian Basescu: Iohannis ar fi trebuit obligatoriu sa se intalneasca si cu romanii din Ucraina (VIDEO)

Vizita presedintelui Klaus Iohannis in Ucraina ar fi trebuit sa aiba ca prim obiectiv problema celor 500. 000 romani care traiesc in Ucraina, a declarat, miercuri seara, fostul presedinte Traian Basescu.

Mircea Badea: incep sa cred ca Traian Basescu va ajunge la puscarie

Comentand scurta excursie a lui Traian Basescu la Parchetul General de astazi, precum si declaratiile lui Tiberiu Nitu privind incercarile lui Basescu de a interveni in dosarul Nana, Mircea Badea a.

Traian Basescu, urmarit penal pentru santaj. Fostul presedinte, huiduit la Parchet: Basescu, la puscarie

Traian Basescu este urmarit penal pentru santaj. Mai putin de o jumatate de ora a stat fostul presedinte la Parchet. Nu a dat nicio declaratie in fata procurorilor si nici jurnalistilor. UPDATE - Gabriela.

FOTO. Din spatele gratiilor, Dan Voiculescu il da in judecata pe Traian Basescu

Dan Voiculescu, condamnat la o pedeapsa de 10 ani cu executare in dosarul ICA, s-a hotarat, din spatele gratiilor, sa-l dea in judecata pe fostul presedinte Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )