Libnet.ro
UNICEF

18:15

Traian Basescu, primul atac la presedintele Iohannis

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, primul atac la presedintele Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu l-a acuzat pe actualul sef al statului ca nu s-a luptat in Consiliul European ca Republica Moldova sa fie interconectata la piata unica de energie. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, critici pentru Iohannis privind prestatia de la Bruxelles: Romania a ratat Consiliul European

Prezent la conferinta Regionala a PMP de la Timisoara, fostul presedinte Traian Basescu a tinut sa ii transmita lui Klaus Iohannis ca Romania a ratat Consiliul European. Principala tema a reuniunii de.

Ion Cristoiu, despre atacurile lui Victor Ponta la adresa fostului presedinte: Nu Traian Basescu i-a pus gand rau premierului, ci Klaus Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu a participat sambata la o conferinta a PMP la Timisoara. Totodata Victor Ponta a tinut un discurs in cadrul Consiliului National al PSD, care a avut loc tot sambata. in.

Traian Basescu, la un pas sa se mute in vila lui Nicolae Ceausescu

Fostul presedinte Traian Basescu a fost la un pas sa se mute in vila fostului dictator Nicolae Ceausescu de la Scrovistea. Traian Basescu isi facuse bagajele si era gata sa plece din Vila Lac 3. insa.

Lucian Bolcas: Traian Basescu este in continuarea deranjat de calitatea de senator a Gabrielei Firea

Traian Basescu este in continuare deranjat de calitatea de senator a Gabrielei Firea, spune avocatul acesteia. Lucian Bolcas a constatat ca fostul presedinte continua sa o denigreze pe Gabriela Firea in toate.

Traian Basescu: Romania a ratat Consiliul European, trebuia sa se gandeasca la fratii de peste Prut

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, ca Romania a ratat Consiliul European de la Bruxelles, in privinta Uniunii energetice, pentru ca a lasat sa mearga dezbaterea fara a cere si interconectarea tarilor din aparatul estic.

Replica lui Traian Basescu la ultimele atacuri ale lui Victor Ponta: Trebuie sa fii caraghios sa crezi ca toti romanii sunt ca tine, mincinosi

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, referitor la atacul plagiatorului Victor Viorel Ponta legat de regimul negru, ca este impacat in ceea ce priveste mandatele sale de sef al statului, adaugand: Trebuie sa fii caraghios sa crezi ca toti romanii sunt ca tine, mincinosi.

Traian Basescu: Romania a ratat Consiliul European de la Bruxelles in privinta Uniunii energetice

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, ca Romania a ratat Consiliul European de la Bruxelles, in privinta Uniunii energetice, pentru ca a lasat sa mearga dezbaterea fara a cere si interconectarea tarilor din aparatul estic.

Traian Basescu, la conferinta PMP Timisoara: Nu mai am aspiratii politice, dar sunt aici pentru PMP

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat sambata la Conferinta Regionala a PMP de la Timisoara ca nu mai are aspiratii politice personale, dar ca isi pune la dispozitia celor din PMP toata .

Traian Basescu s-a-ntors pe maidanul politic: Dupa cat de greu se misca marele PNL, parca vezi ca iar devine liderul opozitiei

Traian Basescu pare sa-si pregateasca o revenire in forta pe scena politica. Fostul presedinte face declaratii politice aproape zilnic. O sustine neconditionat pe Udrea, isi apara mandatele, il.

Traian Basescu: Dati-mi liste ca semnez si eu pentru trei euro, semnez pentru oricine

Fostul presedinte Traian Basescu a spus ca e o stupizenie informatia conform careia primarul sectorului 5 Marian Vanghelie ar fi finantat strangerea de semnaturi pentru candidatura Elenei Basescu la o.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )