Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Cum sa am incredere in Iohannis daca nici Antonescu nu are?

B1 B1,
Traian Basescu: Cum sa am incredere in Iohannis daca nici Antonescu nu are?

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca nu il poate sustine pe Klaus Iohannis pentru Presedintie, din moment ce nici fostul lider al PNL. continuă pe B1

Traian Basescu: Vom avea alegeri anticipate daca Iohannis e ales si apoi declarat incompatibil

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca vom avea alegeri anticipate la Presedintie, in cazul in care Klaus Iohannis va fi ales si.

Sorina Matei ii raspunde lui Traian Basescu: Nu sunt nici ofiter acoperit, nici descoperit, sunt jurnalist. Am avut o discutie cu presedintele, ne-am intersectat dupa emisiune

Jurnalista Sorina Matei, realizator la B1 Tv, a raspuns, joi seara, atacului lui Traian Basescu, care afirmase, anterior, tot la B1 Tv, in emisiunea Madalinei Puscalau, ca Elena Udrea a avut un tratament special, inclusiv din partea colegei dumneavoastra Sorina Matei, poate se mai gandeste ce i-a spus Robert Turcescu in emisiunea de pomina. Sorina Matei a afirmat ca Nu sunt nici ofiter acoperit, nici descoperit, sunt jurnalist, am prezentat numeroase cazuri de coruptie. Nu fac parte, nu am nicio legatura cu vreun serviciu special.

Traian Basescu, despre fotografiile cu Elena Udrea la Paris: O operatiune a unui serviciu romanesc si a unuia francez

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi seara, intr-o emisiune la B1 Tv moderata de Madalina Puscalau, in legatura cu fotografiile aparute joi in care Elena Udrea apare alaturi de procurorul-sef DIICOT Alina Bica la Paris, ca servciile secrete sunt categoric implicate in acest caz. In 10 septembrie am chemat sefii SRI si SIE si adjunctii lor si i-am atentionat sa nu se implice in campania electorala. Implicarea lui Melescanu cred ca nu mai are nevoie de demonstratie, a declarat Traian Basescu. Seful statului sustine ca este vorba despre o operatiune pe care un serviciu romanesc si unu francez si le-au facut intre ele. El a adaugat ca Au sarit imediat dezinformatorii opiniei publice ca sunt paparazzi. Poate un paparazzi sa ia la sase luni distanta sa faca rost de factura de cazare? In opinia lui Traian Basescu, miza o reprezinta procentele Elenei Udrea. Nici unul nici altul nu poate castiga fara voturile Elenei Udrea.

Traian Basescu, despre dosarul Microsoft: Cred ca DNA nu poate actiona sezonier. M-as bucura daca ar iesi si EADS

Presedintele Traian Basescu sustine ca aparitia scandalului Microsoft in aceasta perioada nu are legatura cu campania electorala. Cred ca DNA nu poate actiona sezonier, oricine poate judeca ca se pute.

Traian Basescu: Udrea si Tomac vor prelua stafeta de la mine. Ei sunt politicieni care au crescut langa mine

Traian Basescu: Sunt doi politicieni in acest nou partid pe care l-am creat, Partidul Miscarea Populara, care are semnul acela, marul, doamna Elena Udrea si Eugen Tomac. Cu certitudine, ei vor prelua stafeta de la mine si in dragostea pentru Republica Moldova si romanii de peste Prut si in politica interna, in consolidarea justitiei si, daca vreti, in dorinta de progress a Romaniei .

Traian Basescu: In sufletul meu, mi-as dori mult unirea Romaniei cu Moldova. Categoric imi voi lua cetatenia moldoveneasca

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri ca isi doreste unirea Republicii Moldova cu Romania, dar acest lucru nu se poate face cu forta sau cu amagiri, ci doar daca romanii de pe ambele maluri ale Prutului o vor dori.

Traian Basescu, in emisiunea Buna seara, Romania, cu Madalina Puscalau - emisiune completa (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a fost invitat, joi seara, intr-o editie speciala a emisiunii Buna seara, Romania, realizata de Madalina Puscalau si difuzata de B1 TV. in timpul emisiunii, seful.

Traian Basescu: Victor Ponta vrea sa dea o vila de protocol din Snagov unei fundatii infiintate de Daciana Sirbu si Catalin Ivan

Presedintele Traian Basescu a afirmat ca premierul Victor Ponta vrea sa dea o vila de protocol a statului unei fundatii infiintate de sotia sa, Daciana Sirbu, si de europarlamentarul PSD Catalin Ivan.

Traian Basescu: Serviciile se implica in campania electorala, voi avea o discutie luni, dupa primul tur

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi ca serviciile secrete se implica in campania electorala si a avertizat ca nu va pleca de la Cotroceni pana nu va clarifica acest lucru, urmand sa aiba o discutie cu conducerea acestora luni, dupa primul tur ala alegerilor prezidentiale.

Traian Basescu: Doru Bostina, un avocat interesant, prinde numai dosare mari

Presedintele Traian Basescu l-a calificat pe Doru Bostina ca fiind un avocat interesant, avand in vedere ca prinde numai dosare mari si e prezent si in dosarul Loteria, la Intralot, si la EADS, si la Microsoft.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )