Libnet.ro
UNICEF

07:00

Traian Basescu: Daca Guvernul blocheaza privatizarea CFR Marfa, cu certitudine GFR va cere daune / Nu putem lasa statul sa functioneze dupa cum pleaca premierul in vacanta la Miami cu bona

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Daca Guvernul blocheaza privatizarea CFR Marfa, cu certitudine GFR va cere daune / Nu putem lasa statul sa functioneze dupa cum pleaca premierul in vacanta la Miami cu bona

Presedintele Traian Basescu a avertizat luni ca o blocare a privatizarii CFR Marfa de catre Guvern ar putea atrage plata de daune din contul statului roman si a cerut publicarea de urgenta in Monitorul Oficial a hotararii de privatizare a companiei feroviare, pentru a nu se putea invoca neideplinirea obligatii contractuale. In prima declaratie de presa dupa sedinta CSAT de vineri, Basescu a ironizat plecarea lui Victor Ponta in vacanta cu bona la Miami si a afirmat ca, daca premierul ar fi plecat la Neptun, ar fi putut discuta cu acesta. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile presedintelui. continuă pe Hotnews

Udrea: Daca premierul nu poate sa-si asume privatizarea CFR Marfa, atunci sa demisioneze

Privatizarea CFR Marfa seamana vrajba intre Palate si risca sa afecteze coabitarea intre Victor Ponta si Traian Basescu, iar daca premierul, ministru interimar la Transporturi, nu poate sa-si asume privatizarea, atunci sa-si dea demisia, a afirmat, astazi, Elena Udrea, in cadrul unei emisiuni televizate.

Basescu vrea sedinta CSAT pentru CFR Marfa, urgent

Update 09:00: Guvernul a anuntat ca nu a cerut convocarea de urgenta a sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru a se discuta privatizarea CFR Marfa, sustinand ca presedintele Traian Basescu a fortat aceasta masura, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Guvernului Romaniei.

Planul lui Traian Basescu pentru privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a recomandat Guvernului sa grabeasca privatizarea CFR Marfa pentru a nu pune statul roman in situatia de a plati daune de milioane de euro.

Basescu vrea sedinta CSAT pentru CFR Marfa, urgent

Traian Basescu a anuntat convocarea de urgenta a sedintei Consiliului Suprem de a Aparare a Tarii CSAT), pentru privatizarea CFR Marfa, potrivit unui comunicat de presa al presedintiei.

Surse: Privatizarea CFR Marfa in aer. Nu s-a ajuns la niciun acord in sedinta CSAT

Update 13. 08 - Surse: Privatizarea CFR Marfa este in aer. in sedinta CSAT de astazi nu a existat un consens in ceea ce priveste procesul privatizarii CFR Marfa, astfel ca s-a ajuns la niciun acord. Potrivit.

Presedintie: Nu s-a luat nicio decizie in CSAT cu privire la privatizarea CFR Marfa, insa sedinta a fost constructiva

In urma sedintei Consiliului Suprem de Aparare al Tarii CSAT) nu a fost luata nicio decizie cu privire la privatizarea CFR Marfa, se arata intr-un comunicat de presa al presedintei. O sedinta a.

Basescu, privind privatizarea CFR Marfa: Mai bine se faceau presiuni pe castigator sa vina cu banii

Update 14:31 Presedintele tarii a motivat convocarea sedintei CSAT: Din pacate, la cateva ore dupa plecarea in concediu a domnului prim ministru, spun din pacate , la cateva ore dupa plecarea in concediu, secretariatul general a transmis o adresa prin care inainta solicitarea premierului, de a se pune pe ordinea de zi hotararea cu privire la privatizarea CFR.

Stefanescu (PSD), catre Basescu: Daca are date suplimentare despre CFR Marfa, sa le faca publice

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, i-a cerut, luni, presedintelui Traian Basescu sa faca publice datele suplimentare, in cazul in care le detine, despre bonitatea si capacitatea financiara a investitorului de la CFR Marfa.

Isarescu: Privatizarea CFR Marfa, o incercare de a iesi dintr-un cerc vicios

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu spune ca privatizarea unor companii care sunt monopoluri sau cvasimonopoluri de stat, precum CFR Marfa, reprezinta o solutie de iesire dintr-un impas sau cerc vicios, mentionand insa ca nu trebuie facut transferul.

Basescu vrea sedinta CSAT pentru CFR Marfa, urgent

Update 12:20: Sedinta CSAT s-a incheiat Sedinta CSAT, convocata de presedintele Traian Basescu, s-a incheiat. Membrii Guvernului prezenti la intalnire au plecat de la Palatul Cotroceni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )