Libnet.ro
UNICEF

09:17

Traian Basescu, despre cazul celor doi srilankezi: La Ditrau vinovat e UDMR Si romanii primesc acelasi tratament (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre cazul celor doi srilankezi: La Ditrau vinovat e UDMR Si romanii primesc acelasi tratament (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca de scandalul de la Ditrau este vinovat UDMR-ul, acesta fiind rezultatul politicii partidului. Ungurii,. continuă pe B1

Traian Basescu, despre riscurile Pactului Ecologic European: Romania poate pierde 40% din energia electrica

Traian Basescu este de parere ca Romania se expune la riscuri imense prin Pactul Ecologic European. Potrivit europarlamentarului PMP, tara noastra risca sa piarda 40% din capacitatea de generare a energiei.

Cazul Ditrau. Rasturnare de situatia in cazul celor doi brutari din Sri Lanka

Cei doi muncitori din Sri Lanka vor ramane sa lucreze la brutaria din Ditrau, pe aceleasi posturi pe care au fost angajati.

Rasturnare de situatie in cazul celor doi brutari din Sri Lanka. Patronii anunta ca vor face paine in continuare

Kollo Katalin, care administreaza, impreuna cu sotul ei, brutaria din Ditrau, a declarat ca cei doi angajati din Sri Lankavor ramane la brutarie si vor continua sa faca paine pentru localnicii din Ditrau. Aceasta a precizat ca a fost o neintelegere, in niciun moment nepunand problema retragerii acestora.

Traian Basescu, revoltat de situatia din insulele grecesti: Doamna comisar, mor copii in Europa din cauza mizeriei (VIDEO)

Europarlamentarul Traian Basescu a facut apel la Comisia Europeana, intr-o interventie in Prlamentul European, sa ia masuri in cazul copiilor refugiati care traiesc in conditii inumane in insulele.

Traian Basescu: A venit vremea unificarii Dunarii cu Rinul. Va fi cea mai nepoluanta si ieftina varianta de transport care va lega Constanta de Rotterdam

Europarlamentarul Traian Basescu scrie, intr-o postare pe Facebook, ca a venit momentul unificarii Dunarii cu Rinul. Referindu-se la Pactul Ecologic European, fostul presedinte sustine ca aceasta este o buna.

Radio Europa Libera VIDEO Doi srilankezi in Harghita - O poveste despre ura si dezinformare

Un sat se rascoala impotriva a doi migranti, angajati legal, la o brutarie din Ditrau. Acuza ca li se schimba cultura si nu mai cumpara paine facuta de strainii pe care-i vor plecati din leaganul lor crestin.

EXCLUSIV RASTURNARE DE SITUATIE: Proprietara brutariei din Ditrau le cere scuze localnicilor pentru ca a adus muncitori straini fara sa-i consulte. Cei doi srilankezi, mutati din procesul de productie a painii

Proprietara brutariei din Ditrau, care a angajat doi barbati din Sri Lanka, a prezentat scuze localnicilor din comuna din Harghita pentru ca a adus muncitori straini fara a-i consulta pe membrii comunitatii.

Stefan Mandachi, despre cazul Ditrau: Preferam sa vand afacerea sau sa fac revolutie, dar n-as fi renuntat la cei doi brutari. ii angajez eu

Omul de afaceri Stefan Mandachi, cunoscut dupa ce in urma cu un an a realizat primul metru de autostrada in Moldova, se ofera sa ii angajeze pe cei doi brutari singalezi din Ditrau si il critica pe patronul care nu a avut curajul sa sfideze presiunea comunitatii maghiare.

Rares Bogdan, despre cazul Ditrau: Retorica urii promovata de Fidesz-ul lui Viktor Orban a creat o monstruozitate

Europarlamentarul Rares Bogdan acuza partidul lui premierului ungar Viktor Orban de implicare in cazul Ditrau, unde angajarea a doi muncitori din Sri Lanka la o fabrica de paine a provocat revolta.

Rares Bogdan, despre cazul Ditrau: Retorica urii promovata de FIDESZ-ul lui Viktor Orban a creat o monstruozitate

Europarlamentarul Rares Bogdan critica dur implicarea unor partide din afara Romaniei in cazul Ditrau, acolo unde comunitatea a respins prezenta a doi muncitori din Sri Lanka angajati la o brutarie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )