Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, despre legea restituirii proprietatilor: Din cauza justitiei care nu si-a facut treaba au aparut samsarii (VIDEO)

B1 B1,
 Traian Basescu, despre legea restituirii proprietatilor: Din cauza justitiei care nu si-a facut treaba au aparut samsarii (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, joi seara, in cadrul unei interventii telefonice la postul B1Tv, despre legea privind restituirea proprietatilor, afirmand ca atat infiintarea ANRP, cat si. continuă pe B1

Traian Basescu, despre interviul dat de D. Dumbrava: Confirma ipoteza ca DNA ar putea fi o devizie penala a SRI. Se da o lupta pentru cine e tatal anticoruptie si SRI s-a simtit umilit (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, joi seara, in cadrul unei interventii telefonice la postul B1Tv, despre interviul acordat de seful Directiei Juridice a SRI, Dumitru Dumbrava, publicatiei juridice. ro,.

Traian Basescu, despre intalnirea cu un fost ofiter SRI: Nu vad care e problema

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat pentru B1 TV ca nu are nicio problema in ceea ce priveste filajul in care a fost surprins in timp ce vorbea cu un fost ofiter SRI intr-un parc din Capitala.

FOTO. Traian Basescu, despre intalnirea cu un fost ofiter SRI: Nu vad care e problema

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat pentru B1 TV ca nu are nicio problema in ceea ce priveste filajul in care a fost surprins in timp ce vorbea cu un fost ofiter SRI intr-un parc din Capitala.

Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Nu a existat presedinte atat de absent si indiferent fata de partidul sau alianta care l-a sustinut in alegeri

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, miercuri, pe pagina personala de facebook, ca domnul Iohannis a decis ca vrea sa guverneze cu PSD-ul lui Ponta, acuzandu-l pe acesta ca este absent si indiferent fat.

Parchetul General ar putea redeschide un dosar penal pentru Traian Basescu. Despre ce acuzatii este vorba

Parchetul General vrea sa redeschida un dosar penal in care este implicat fostul presedinte Traian Basescu, acum ca fostul sef de stat si-a pierdut imunitatea oferita de functia prezidentiala, relateaza Digi 24.

Traian Basescu, despre sarbatorirea de catre Ponta a trei ani de la caderea Guvernului MRU: Este cea mai bizara aniversare din UE (VIDEO)

Intr-o interventie televizata la postul nostru de televiziune, fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca sarbatorirea de catre premierul Ponta a trei ani de la caderea guvernarii lui Mihai Razvan.

Traian Basescu, despre filajul cu fostul ofiter SRI, Adrian Radu: Eu privesc lucrurile acestea foarte relaxat. Nu vad care e problema

Despre momentul in care fostul presedinte Traina Basescu a fost filat in timp ce vorbea cu un fost ofiter SRI intr-un parc din Capitala, fostul presedinte sustine ca este foarte relaxat si nu are niciun fel de.

CSM sesizeaza Inspectia Judiciara si CNA, pentru declaratiile lui Traian Basescu

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat din nou Inspectia Judiciara, precum si CNA, in legatura cu declaratii referitoare la justitie facute de Traian Basescu la un post de televiziune, dupa ce miercuri si-a insusit un raport al IJ privind alte declaratii care au afectat prestigiul justitiei.

Sinteza zilei: Traian Basescu, demis pentru escrocherii si suspendat din Inspectoratul Navigatiei Civile. Cum il descriau subordonatii

Mihai Gadea a dezvaluit, la Sinteza zilei, ca, potrivit unei note referitoare la activitatea lui Traian Basescu in cadrul Inspectoratului Navigatiei Civile, fostul presedinte a fost retras din functia de.

Ovidiu Ohanesian: Traian Basescu stia ca Omar Hayssam va fugi din tara

Traian Basescu avea informatii ca Omar Hayssam va fugi din tara dupa rapirea jurnalistilor in Irak, spune jurnalistul Ovidiu Ohanesian. Acesta sustine ca notele informative, acum clasificate, au fost trimise.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )