Libnet.ro
UNICEF

14:45

Traian Basescu, despre un viitor ministru: Un prostalau incompetent si obedient

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, despre un viitor ministru: Un prostalau incompetent si obedient

Fostul presedinte Traian Basescu spune intr-o postare pe Facebook ca il apreciaza pe ministrul demis de la Comunicatii, Marius Bostan, un ministru valoros, dar nu are aceleasi cuvinte. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre prioritatile Romaniei dupa BREXIT

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica seara, in contextul BREXIT, ca Romania trebuie sa aiba ca prioritati efectele asupra alocariii de fonduri, asupra pietei fortei de munca din.

Traian Basescu, despre situatia Romaniei dupa Brexit: Trei probleme pot aparea pentru romani dupa iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost invitatul lui Silviu Manastire in cadrul emisiunii Dosar de Politician. Cei doi au vorbit despre situatia Romaniei in urma votului de parasire.

Basescu despre Brexit: UE va pierde mai mult decat Marea Britanie

Fostul presedinte Traian Basescu, a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca, in opinia sa, Marea Britanie nu va avea pierderi majore dupa iesirea din Uniunea Europeana, apreciind ca pierderile vor fi in Europa.

Pacat ca a fost aruncat peste bord Marius Bostan. Traian Basescu critica decizia premierului de a-l demite pe ministrul Comunicatiilor. in afara de impostori, Guvernul Ciolos a avut si un om competent

Dacian Ciolos a anuntat marti ca demite patru ministri, acestia fiind cei de la Transporturi, Comunicatii, Educatie si Relatiile cu Diaspora. in urma acestei decizii, Traian Basescu a avut o.

Traian Basescu, atac la ambasadorii romani: in cele mai importante trei capitale europene avem diplomati neprofesionisti (VIDEO)

Fostul sef de stat Traian Basescu este de parere ca tara noastra se descalifica, trimitand diplomati neprofesionisti in cele mai importante capitale europene. El a facut referire la ambasadorii.

Traian Basescu: UE va pierde mai mult decat Marea Britanie dupa Brexit

Liderul PMP, fostul presedinte Traian Basescu, a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca, in opinia sa, Marea Britanie nu va avea pierderi majore dupa iesirea din Uniunea Europeana, apreciind ca 'pierderile vor fi in Europa', informeaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )