Libnet.ro
UNICEF

06:00

Traian Basescu: Devenim o natiune de oameni bolnavi, care risca sa moara cand se duc sa faca o operatie de amigdalita

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Devenim o natiune de oameni bolnavi, care risca sa moara cand se duc sa faca o operatie de amigdalita

Fostul sef al statului, Traian Basescu a declarat ca, in Romania, mor anual circa 60. 000 de oameni care nu ar trebui sa moara intr-un sistem de sanatate robust. continuă pe România Liberă

Dosarele penale ale lui Traian Basescu si cainele legat cu un lant de un metru optzeci

Avem o veste relativ proasta pentru toti cei care, de doi ani de zile, il asteapta pe Traian Basescu in poarta la Jilava, ca sa-i dea portocale pentru o perioada determinata de timp: nu-l mai asteptati, ca s-ar putea sa nu apara. Singurul dosar cu adevarat periculos pentru Traian Basescu are niste impedimente legale care ii fac pe procurori sa nu mai stie ce sa faca cu el.

Traian Basescu: Canalul Dunare-Bucuresti si Siret-Baragan sunt doua proiecte pe care putem sa le sustinem daca vom fi la guvernare si cred ca nu se va putea guverna fara noi

Presedintele PMP, Traian Basescu, prezent la Ploiesti cu ocazia lansarii candidatilor PMP in judetul Prahova, a declarat ca sustine dezvoltarea infrastructurii agricole prin realizarea a doua mari proiecte.

Familia politica traditionala? PMP are un tata, Traian Basescu, si o mama, Elena Udrea

Candidata independenta la alegerile parlamentare Elena Udrea spune ca si-ar dori sa voteze un guvern cu Traian Basescu prim-ministru. Daca PMP are un tata, ca sa vorbesc metaforic, pe Traian Basescu, sigur are si o mama, pe Elena Udrea, a afirmat Elena Udrea la RFI.

Traian Basescu: Cei care sunt lideri de partide sa se auto-intituleze premieri-fantoma si hai sa dezbatem de la un premier-fantoma la altul

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, propune ca liderii partidelor politice din tara sa se auto-intituleze drept premieri fantoma si sa dezbata intre ei solutiile pentru viitor.

Initiativa Romania: Nicusor Dan, Traian Basescu si Kelemen Hunor au confirmat participarea la o dezbatere electorala cu public in ultima saptamana de campanie

Kelemen Hunor UDMR), Nicusor Dan USR) si Traian Basescu PMP) sunt presedintii de partide care au confirmat, pana luni, disponibilitatea de a participa la o dezbatere electorala cu public in ultima saptamana de campanie, inaintea alegerilor parlamentare din 11 decembrie. Initiatorii dezbaterii - Friedrich Ebert Stiftung fundatia social-democratilor germani), Friedrich Naumann Stiftung fundatia liberalilor germani), platforma de dezbateri Romania Publica si miscarea civica Initiativa Romania - spun ca poarta inca discutii sau asteapta raspunsuri si de la liderii PNL, PSD si ALDE.

Primul termen al procesului in care Traian Basescu ii cere Alinei Petre 100.000 de euro daune morale

La Judecatoria Sectorului 1 are loc luni primul termen al procesului in care Traian Basescu ii cere Alinei Petre, fosta Magureanu, 100. 000 de euro daune morale, informeaza B1 TV. Fostul sef al statul.

Udrea: Daca PMP are un tata, ca sa vorbesc metaforic, pe Traian Basescu, sigur are si o mama, pe Elena Udrea

Daca PMP are un tata, pe Traian Basescu, sigur are si o mama, pe Elena Udrea, a sustinut chiar candidata independenta la alegerile parlamentare, pentru RFI. Aceasta a mai spus ca si-ar dori, in.

Traian Basescu: Presedintele Klaus Iohannis este ca vinul, cu cat se invecheste cu atat e mai bun

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat ca primii doi ani de mandat ai lui Klaus Iohannis reprezinta perioada de stagiatura pe functie.

Traian Basescu il critica pe premierul Dacian Ciolos: Ce face Ciolos e necinstit; nu vrea sa se bage in mizeria politica, dar nu poti sa mananci gris cu lapte si sa nu ti se scurga pe langa

Presedintele PMP, Traian Basescu, sustine, intr-un interviu acordat News. ro, ca noile actiuni ale premierului Ciolos sunt necinstite, pentru ca spune ca nu vrea partide.

Ma voi duce la procurorul general pentru a vorbi. A fost o inscenare ordinara. Traian Basescu, denunt contra Liviei Stanciu

Traian Basescu a intervenit in cazul lui Mircia Gutau si spune ca va face un denunt la Parchetul General. Livia Stanciu este in centrul declaratiilor fostului presedinte al Romaniei, acesta vr.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )