Libnet.ro
UNICEF

23:00

Traian Basescu, dupa decizia lui Toader: E explicatia unui martafoi. Pacat ca stie carte, ca ramane doar o sluga

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, dupa decizia lui Toader: E explicatia unui martafoi. Pacat ca stie carte, ca ramane doar o sluga

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat in termeni extrem de duri declaratia Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, prin care a anuntat ca nu considera oportuna, in acest moment, inceperea. continuă pe Antena3

Reactia lui Traian Basescu, dupa anuntul ministrului Justitiei: Explicatia unui martafoi. Pacat ca stie carte, ramane doar o sluga

Traian Basescu l-a facut 'martafoi' pe ministrul Justitiei, TudorelToader, imediat dupa ce acesta a anunta ca nu este oportuna declansareamecanismului de revocare a procurorului general, Augustin Lazar, si asefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Basescu, dupa decizia lui ministrului Justitiei: Un MARTAFOI. Stie carte, dar ramane o SLUGA (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat in termeni extrem de duri declaratia Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, prin care a anuntat ca nu considera oportuna, in acest moment, inceperea.

Reactia fostului presedinte Traian Basescu, dupa ce ministrul Justitiei a anuntat ca nu ii va revoca pe Kovesi si Lazar: A fost un discurs profesionist cu o concluzie de sluga. Cand nu-ti respecti tu, roman, propria Constitutie, cum vrei sa ti-o respecte

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, senatorul Traian Basescu, a reactionat, miercuri seara, pe Facebook, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca nu ii va revoca pe procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, si pe procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar.

Reactia principalilor lideri politici, la decizia ministrului Justitiei de a nu-i revoca din functie pe Augustin Lazar si Laura Codruta Kovesi. Traian Basescu: A fost un discurs de sluga. Alina Gorghiu: Zi de doliu pentru Tariceanu. Premierul Grindeanu at

Seful Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a nu-i revoca pe procurorul general al Romaniei, Tudorel Toader, si pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ii da incredere ca functionarea Justitiei va reveni la normele statului de drept. Si reprezentantii altor partide, printre care seful PMP, senatorul Traian Basescu, senatorul PNL, Alina Gorghiu, purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Dobre, au reactionat, dupa anuntul ministrului. Totodata, presedintele Klaus Iohannis, premierul Sorin Grindeanu si procurorul general Augustin Lazar au luat act de concluzia evaluarii.

Traian Basescu s-a dezlantuit pe Facebook: Luati aminte, slugilor!

Traian Basescu a postat, pe Facebook, un mesaj virulent, la scurt timp dupa aflarea deciziilorministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind Ministerul Public si DNA. Slugilor, daca nu sunteti.

Sa nu ne facem iluzii. Traian Basescu il contrazice pe Klaus Iohannis: Uniunea Europeana va avea tot mai multe viteze, doar ca se vor numi ritmuri diferite (VIDEO)

Traian Basescu explica sensul ascuns al declaratiei comune semnate de liderii europeni la Roma. Dupa ce presedintele Klaus Iohannis s-a laudat ca a obtinut de la liderii Uniunii Europene desfiintarea.

Traian Basescu: Declaratia de la Roma a stabilit, fara echivoc, o Uniune Europeana cu mai multe viteze, chiar daca vitezelor diferite li se spune, de ieri, ritmuri diferite

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca Declaratia de la Roma, adoptata la Summitul aniversar al UE, a stabilit, fara echivoc, o Uniune Europeana cu mai multe viteze. formularea ritmuri diferite fiind, potrivit fostului presedinte, un alt mod de a spune viteze diferite. In mesajul postat pe Facebook, Basescu precizeaza ca nucleul dur al UE, si anume Germania - Franta - Olanda, va da directia si ritmul viteza), in timp ce restul statelor membre vor fi libere s-o urmeze daca vor sau daca pot.

Traian Basescu, despre condamnarea Elenei Udrea: O decizie nedreapta, care nu e acoperita de fapte

Fostul presedinte Traian Basescu a catalogat condamnarea Elenei Udrea la sase ani de inchisoare cu executare ca fiind o decizie nedreapta, potrivit Mediafax.

Traian Basescu, despre Declaratia de la Roma semnata de Klaus Iohannis: Categoric este riscant! Putini stiu care vor fi efectele acestei declaratii (VIDEO)

Traian Basescu a fost invitatul lui Silviu Manastire in editia de luni a emisiunii Dosar de Politician. Unul dintre principalele subiecte discutate a fost semnarea de catre presedintele Klaus.

Traian Basescu: Declaratia de la Roma a stabilit o Uniune Europeana cu mai multe viteze

Fostul presedinte Traian Basescu a scris duminica pe Facebook ca Declaratia de la Roma adoptata la Summit-ul aniversar al UE a stabilit, fara echivoc, o Uniune Europeana cu mai multe viteze, chiar daca vitezelor diferite li se spune ritmuri diferite .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2281 seconds )