Libnet.ro
UNICEF

13:15

Traian Basescu: Guvernul functioneaza ilegal. Suntem in instabilitate politica

B1 B1,
Traian Basescu: Guvernul functioneaza ilegal. Suntem in instabilitate politica

Presedintele TraianBasescu a afirmat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca Guvernul functioneaza ilegal in acest moment, mai multe ministere neavand ministri in. continuă pe B1

Traian Basescu: Guvernul functioneaza ilegal. Suntem in instabilitate politica (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca Guvernul functioneaza ilegal in acest moment, mai multe ministere neavand ministri in.

Traian Basescu: Institutia Parlamentului Romaniei nu functioneaza la standarde europene. Romania face pasi inapoi din vara lui 2012

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la dezbaterea publica organizata de Fundatia Miscarea Populara la Cluj-Napoca, ca Romania se confrunta cu probleme privind stabilitatea institutiilor.

Traian Basescu: Institutia Parlamentului Romaniei nu functioneaza la standarde europene. Romania face pasi inapoi din vara lui 2012 (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la dezbaterea publica organizata de Fundatia Miscarea Populara la Cluj-Napoca, ca Romania se confrunta cu probleme privind stabilitatea institutiilor.

VIDEO Traian Basescu: Romania a facut pasi inapoi din vara anului 2012 / Institutia Parlamentului nu functioneaza la standarde europene/ Avem o problema in interiorul societatii, care este extrem de toleranta la coruptie

Presedintele Traian Basescu a participat, duminica, la o dezbatere publica organizata de Fundatia Miscarea Populara la Cluj-Napoca, ocazie cu care a aratat ca Romania a facut pasi inapoi din vara anului 2012, cand era stabilit ca in toamna Romania sa intre in Schengen cu frontierele aeriene si maritime, urmanda ca ulterior sa intre si cu frontierele terestre. Potrivit presedintelui, evenimentele din vara lui 2012, martea neagra din decembrie 2013, atacurile la justitie si la procurori, au fost de natura sa ne descalifice punand sub semnul intrebarii indeplinirea criteriilor politice de la Copenhaga ceea ce, in schimb, face ca unele tari sa aiba dubii serioase in ceea ce priveste intrarea noastra in Schengen.

Traian Basescu la Look Tv: S-a trecut la faza a doua de extindere a capacitatii uzinei Dacia din Maroc, este sigur ca se va pierde asamblarea de la Pitesti. / In loc sa se spuna ca se respecta legea, televiziunile spun ca Basescu baga in inchisoare oamen

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la Look Tv, ca s-a trecut la faza a doua de extindere a capacitatii uzinei Dacia din Maroc, si in concluzie este sigur ca se va pierde asamblarea de la Pitesti, la uzinele Dacia. Presedintele a mai atras atentia ca Romania va pierde numeroase investitii din cauza nefinalizarii coridorului IV paneuropean, adaugand ca, in conditiile in care Guvernul prefera construirea unei autostrazi din bani publici la Alexandria in locul coridorului pentru care exista cofinantare de 85% e un lucru necinstit, in mine Guvernul va avea un adversar total. Tronsonul Pitesti - Sibiu trebuie facut, este o prioritate. Presedintele a subliniat si ca romanii trebuie sa fie mai exigenti cu politicienii corupti, el exprimandu-si ingrijorarea ca Un mare numar de politicieni cu probleme penale au fost realesi. Basescu a vorbit si despre Republica Moldova, spunand ca Ce m-a durut pe mine a fost faptul ca doi premieri discuta reducerea numarului de burse. Eu le-as mari. Acum aflu ca se cam pune o frana la eliberarea actelor de cetatenie. O sa ma ocup sa vedem ce se intampla acolo. ) Noi dam o alternativa Republicii Moldova sa nu fie impinsa in Uniunea eurasiatica.

Traian Basescu la Look Tv: S-a trecut la faza a doua de extindere a capacitatii uzinei Dacia din Maroc, este sigur ca se va pierde asamblarea de la Pitesti

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la Look Tv, ca s-a trecut la faza a doua de extindere a capacitatii uzinei Dacia din Maroc, si in concluzie este sigur ca se va pierde asamblarea de la Pitesti, la uzinele Dacia. Presedintele a mai atras atentia ca Romania va pierde numeroase investitii din cauza nefinalizarii coridorului IV paneuropean, adaugand ca, in conditiile in care Guvernul prefera construirea unei autostrazi din bani publici la Alexandria in locul coridorului pentru care exista cofinantare de 85% e un lucru necinstit, in mine Guvernul va avea un adversar total. Tronsonul Pitesti - Sibiu trebuie facut, este o prioritate.

VIDEO Traian Basescu, despre schimbarile din Guvern: Iohannis, un castig pentru Executiv. De data asta nu s-a facut un aranjament la GRIVCO

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata seara, pentru B1TV, ca intrarea edilului de Sibiu, Klaus Iohannis, in Executiv ar reprezenta un castig pentru Guvernul Ponta. Seful statului e mai afirmat ca formula Guvernului nu a mai fost, de data aceasta, decisa la GRIVCO Grupul industrial Voiculescu si Compania SA). Presedintele Traian Basescu se afla la Cluj-Napoca unde va lua parte duminica la o dezbatere organizata de Fundatia Miscarea Populara. Alaturi de el se afla primarul municipiului, Emil Boc.

VIDEO Traian Basescu: Ponta minte tot timpul iar acest lucru este cunoscut in cancelariile occidentale. Este un extraordinar receptor de trafic de influenta/ Radarele armatei stiau unde este cazut avionul

Presedintele Traian Basescu a dezvaluit, marti seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii moderata de Robert Turcescu B1 TV), ca informatia prvind prabusirea avionului a existat: Au fost radarele armatei care au sesizat momentul disparitiei de pe ecran si stiau directia avionului si unde s-au prabusit. Premierul avea un rol vital si trebuia sa stea in capul mesei, a explicat seful statului. Acesta a acuzat Guvernul si ca nu a dat OUG ceruta de Justitie pentru Codul de procedura penala. Victor Ponta a incercat astfel sa dea o mana de ajutor infractorilor si este un extraordinar receptor de trafic de influenta. Pentru ASF si Bunea au dat OUG. , a adaugat Basescu. HotNews. ro a transmis principalele declaratii ale sefului statuluiBasescu, despre ministrul Cazanciuc: Ponta si-a trimis verisorul la Prahova fiindca vrea sa puna capac anchetelor .

Traian Basescu: Daca Romania nu finalizeaza Coridorul IV, se va pierde asamblarea de la Pitesti, la uzinele Dacia

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca nefinalizarea Coridorului IV paneuropean va duce la pierderea asamblarii de la Pitesti, la uzinele Dacia, relateaza Mediafax. Eu va pot spune ca in mine Guvernul.

Traian Basescu: Daca Romania nu finalizeaza Coridorul IV, se va pierde asamblarea de la Pitesti, la uzinele Dacia

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca nefinalizarea Coridorului IV paneuropean va duce la pierderea asamblarii de la Pitesti, la uzinele Dacia, relateaza Mediafax. Eu va pot spune ca in mine Guvernul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )