Libnet.ro
UNICEF

05:45

Traian Basescu: il invit pe Ponta sa renunte la minciuni

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: il invit pe Ponta sa renunte la minciuni

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca il invita pe premierul Victor Ponta sa renunte laminciuna macar acum, cand avem vizite foarte importante. Declaratia presedintelui vine dupa. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Victor Ponta e un mincinos fara caracter, care nu a facut nimic pentru economie decat sa aplice 35 de taxe

Atacuri dure ale presedintelui Traian Basescu la adresa premierului. Seful statului l-a acuzat pe Victor Ponta ca este un mincinos fara caracter, care n-a facut altceva pentru economie decat sa aplice 35 de.

Dmitri Rogozin se autoinvita la Bucuresti. Vicepremierul rus vrea o intalnire cu Traian Basescu si Victor Ponta, la 31 august

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin s-a autoinvitat la Bucuresti, la 31 august, intr-un mesaj postat luni pe contul sau de Facebook. Le propun domnilor Traian) Basescu si Victor) Ponta sa sarbatorim impreuna,.

Traian Basescu, huiduit de 20 de pensionari, la Iasi

Presedintele Traian Basescu a fost huiduit, duminica dupa-amiaza, la Iasi, de aproximativ 20 de persoane, majoritatea pensionari.

VIDEO Traian Basescu: Ponta spune ca am cerut ca DNA sa isi inceteze activitatea pe timpul campaniei. Nu exista o asemenea declaratie/ Il invit pe Victor Ponta sa renunte la minciuna macar acum, cind avem vizite foarte importante

Presedintele Traian Basescu a sustinut o scurta declaratie de presa marti la Palatul Cotroceni, in care a reactionat la acuzatiile lansate de premierul Victor Ponta in timpul sedintei de guvern de marti, cand i-a cerut ministrului Justitiei sa sesizeze CSM cu privire afirmatiile presedintelui legat de stoparea activitatii DNA in timpul campaniei electorale. HotNews. ro a transmis LIVETEXT si VIDEO declaratia presedintelui.

Traian Basescu: Ponta sa renunte la minciuna macar cand avem vizite mai importante

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

Traian Basescu: Obiectivul meu e ca pana in noiembrie Ponta sa ajunga la un nivel la care sa nu mai poata deveni presedinte

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca obiectivul sau este ca in noiembrie Victor Ponta sa ajunga la un nivel la care sa nu mai poata deveni presedintele Romaniei.

Traian Basescu: Discutia legata de incetarea activitatii DNA este doar o speculatie marca Victor Ponta (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca premierul Ponta a facut o noua speculatie in stilul sau caracteristic, legat de sesizarea privind oprirea arestarilor de catre DNA. Ponta sa.

Traian Basescu s-a intalnit cu presedinta Oracle la Cotroceni (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit luni, la Cotroceni, cu liderul companiei Oracle, Safra Catz. Aceasta a declarat, in cursul intrevederii avute cu seful statului, ca reprezentanta din Romania a firmei a.

VIDEO Traian Basescu: Se vor produce redistribuiri ale fortelor NATO pe flancul de est al Europei. Romania trebuie sa inteleaga ca resursele pentru aparare trebuie alocate

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Iasi, ca se vor produce redistribuiri ale fortelor NATO pe flancul de est al Europei si ca Romania, indiferent cat de importanti sunt baronii, trebuie sa inteleaga ca resursele pentru aparare trebuie alocate.

Traian Basescu: Mi-as dori tare mult ca instabilitatea in Republica Moldova sa nu apara pana in 27 iunie (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Iasi, ca Republica Moldova este al doilea stat romanesc si ca si-ar dori tare mult ca in tara vecina sa nu se produca o destabilizare pana in 27.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )