Libnet.ro
UNICEF

06:00

Traian Basescu, mesaj pentru Klaus Iohannis: Teatrul consultarilor prelungite, o mizerie provinciala

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, mesaj pentru Klaus Iohannis: Teatrul consultarilor prelungite, o mizerie provinciala

Traian Basescu a postat, vineri, seara, pe pagina sa de Facebook, un mesaj in care critica teatrul consultarilor prelungite pentru numirea unui nou guvern, dupa demisia Cabinetului Ponta. Uneori, un presedinte. continuă pe Antena3

GuvernulTAU. Klaus Iohannis va convoca o noua runda de consultari saptamana viitoare. Cand va anunta premierul

Klaus Iohannis a anuntat, in urma consultarilor de astazi cu societatea civila si reprezentanti ai strazii, ca situatia exceptionala cere o noua runda de consultari, care vor avea loc la inceputul saptamanii viitoare. Cred ca este posibil ca la.

Klaus Iohannis a decorat Opera din Cluj si Teatrul Masca

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, joi, mai multe institutii culturale cu Ordinul Meritul Cultural, printre care Opera Nationala din Cluj-Napoca, Teatrul Masca si Editura Kriterion, transmitand ca este nevoie de o colaborare intre institutiile culturale private si cele publice.

LIVE TEXT Klaus Iohannis anunta ca l-a numit premier interimar pe Sorin Campeanu. Mesaj catre protestatari:V-am vazut, v-am auzit, voi tine cont de solicitarile voastre. Voi consulta in premiera un nou actor: societatea civila

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat miercuri demisia lui Victor Ponta si a decis sa il numeasca in functia de premier interimar pe ministrul Educatiei, Sorin Campeanu. Seful statului a precizat ca a mai decis sa convoace, in premiera, un nou actor la consultarile de la Palatul Cotroceni: societatea civila, fara a preciza insa cine va reprezenta aceasta societate.

Traian Basescu nu crede ca pot fi organizate alegeri anticipate: Constitutia pune piedici mari. / Catalin Predoiu, viitorul prim ministru al Romaniei

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri, la Digi 24, la scurt timp dupa anuntul demisiei Guvernului condus de Victor Ponta, ca nu crede in varianta organizarii de alegeri anticipate in acest moment, aratand ca In momentul de fata nu cred ca avem conditii, Constitutia pune piedici foarte mari pentru dizolvarea Parlamentului. Cred ca schimbarea claei politice se poate face odata cu alegerile parlamentare. Pana atunci insa ar trebui pus un Guvern. Traian Basescu a adaugat ca, daca se vor respecta angajamentele, viitorul prim ministru al Romaniei este Catalin Predoiu.

Traian Basescu: Tineretul are nevoie de cluburi. Prima reactie a autoritatilor este sa le inchida. Gresit

Traian Basescu a reactionat pe Facebook dupa tragedia din clubul Colectiv si sustine ca tineretul are nevoie de cluburi. Mai mult, fostul presedintele considera ca este o greseala inchiderea cluburilor.

Traian Basescu: Tinerii au nevoie de cluburi, este gresit sa le inchida. Solutia este modernizarea lor cu credite garantate de stat, ca la Prima Casa

Traian Basescu a scris dimineata pe Facebook in care a spus ca tineretul are nevoie de cluburi si ca prima reactie a autoritatilor, de inchidere a acestora este gresita.

Cine sunt reprezentantii societatii civile care au refuzat sa participe la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vrea sa se intalneasca cu reprezentantii societatii civile pentru a discuta despre nemultumirile celor care protesteaza de cateva zile in strada, astazi au aparut si cateva nume propuse pentru consultarile de la Cotroceni. Adevarul va spune cine sunt oamenii care nu sunt de acord cu aceste intalniri pe care Iohannis le organizeaza la Cotroceni.

ONG-urile ii raspund lui Klaus Iohannis

Mai multe organizatii neguvernamentale au raspuns invitatiei presedintelui Klaus Iohannis pentru consultari la Palatul Cotroceni. Astfel ONG-urile au cerut desemnarea unui premier credibil, revenirea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin si a sefilor CJ prin vot direct, intarirea DNA, revocarea Avocatului Poporului si dizolvarea comisiilor SRI si SIE.

Protestatarii ii raspund lui Klaus Iohannis: Nu exista lideri ai strazii

Principala comunitate pe Facebook pe care protestatarii isi spun doleantele, Coruptia ucide, a raspuns invitatiei lansate de presedintele Klaus Iohannis de a veni la Cotroceni la negocieri pentru formarea unui nou guvern. Astfel, internautii au scris ca nu exista lideri ai strazii si ca 70. 000 de oameni nu o sa incapa la Cotroceni.

Premiera. Klaus Iohannis: Voi convoca societatea civila si strada la consultari

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, la Palatul Cotroceni, ca va chema in premiera la consultarile pentru formarea Guvernului, vineri dupa-amiaza, societatea civila si reprezentanti ai manifestatilor. Seful statului a precizat ca a auzit vocea strazii si ca va tine cont de solicitarile protestatarilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )