Libnet.ro
UNICEF

23:30

Traian Basescu: Ar fi oameni mai potriviti pentru Romania decat Udrea, dar nu candideaza

B1 B1,
Traian Basescu: Ar fi oameni mai potriviti pentru Romania decat Udrea, dar nu candideaza

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca ar fi unii mai buni pentru Romania decat Elena Udrea, dar acestia nu candideaza, el precizand ca apreciaza la candidatul PMP ca are un usor nationalism,. continuă pe B1

Bogdan Chirieac: Traian Basescu face campanie electorala pentru ca poate

Traian Basescu face campanie electorala pentru ca poate, pentru ca are voie, pentru ca poate sa schimbe legea, considera analistul Bogdan Chirieac. Afirmatia a fost facuta in contextul declaratiei de.

Traian Basescu, la Realitatea Tv: in Romania ar fi unii mai buni ca Elena Udrea, dar nu candideaza

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara la postul de televiziune Realitatea TV, ca pentru Romania ar fi unii mai buni ca este Elena Udrea, dar acestia nu candideaza. Seful statului a mai tinut sa precizeze la candidatul Partidului Miscarea Populara ca are un usor nationalism.

Mostenirea grea lasata de Traian Basescu. La cat se ridica datoriile pe care Romania trebuie sa le returneze in 2015

Traian Basescu va lasa o mostenire grea noului presedinte. in 2015, Romania are de returnat varful datoriei catre Fondul Monetar International, Banca Mondiala si Comisia Europeana, dupa ce Guvernul Boc a.

Traian Basescu, despre Sebastian Ghita: Extrem de inteligent, mai periculos decat S.O. Vintu

Traian Basescu a afirmat luni seara, la Realitatea TV, ca Sebastian Ghita este extrem de inteligent si are o mare sustinere dar este mai periculos decat a fost Sorin Ovidiu Vintu deoarece este convins ca pune presedintele Romaniei.

Elena Udrea la B1 Tv: Mesajul lui Traian Basescu este ca e o pacaleala sa creada cineva ca domnul Iohannis este anti-Ponta. / Daca intru in turul 2 sunt presedintele Romaniei si il schimb pe Victor Ponta din functia de premier

Candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a declarat, luni seara, la B1 Tv, ca Niciun candidat nu e ideal, nu e perfect. Insa presedintele Traian Basescu - n. red. ) are obligatia de a le spune romanilor cine este cel care va duce Romania pe drumul reformelor din ultimii 10 ani. Exista un electorat anti-Ponta care are de ales intre ceilalti candidati care se afla in competitie. Important este ca acest electorat sa nu fie pacalit. Oamenii acestia pot fi pacaliti sa mearga la domnul Iohannis. Cred ca mesajul presedintelui Traian Basescu este ca este o pacaleala sa creada cineva ca domnul Iohannis este anti-Ponta sau ca va incerca sa schimbe Romania in care s-a distrus in ultimii 2 ani cu Ponta premier.

Basescu: Nici Ponta, nici Iohannis nu sunt o solutie pentru Romania, romanii vor regreta dupa alegeri

Nici Victor Ponta, nici Klaus Iohannis nu sunt o solutie pentru Romania, iar romanii vor regreta dupa alegeri daca ii vor vota, considera presedintele Traian Basescu. in acelasi timp, Basescu este de parere.

Traian Basescu, 10 ani plini de coruptie

Traian Basescu se apropie de finalul mandatului si, conform raportului UE, Romania este pe primul loc la capitolul coruptie. Ce a lasat Traian Basescu in urma sa, inclusiv dupa o campanie denumita.

Un deceniu al rusinii. Scrisoarea deschisa trimisa de Dan Voiculescu lui Traian Basescu si protejatelor acestuia, Elena Udrea si Monica Macovei

Dan Voiculescu ii acuza pe Traian Basescu si pe protejatele acestuia, Elena Udrea si Monica Macovei, ca au nenorocit Romania. intr-o scrisoare trimisa celor trei, presedintele fondator al Partidului Conservator.

18:30 Declaratii de presa Traian Basescu

La ora 18:30 presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni. Romania libera va trasminte in format LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

Traian Basescu: Nu-i sustin si nu-i voi sustine pe Ponta si Iohannis. Raman consecvent, sustin candidatul PMP

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni. Cele mai importante declaratii ale lui Traian Basescu-Am vazut in ultimele doua luni o campanie furibunda a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )