Libnet.ro
UNICEF

06:45

Traian Basescu: Parteneriatul strategic cu SUA este pentru noi a treia realizare politica de dupa Revolutie

B1 B1,
Traian Basescu: Parteneriatul strategic cu SUA este pentru noi a treia realizare politica de dupa Revolutie

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, dupa intalnirea de la Palatul Cotroceni cu vicepresedintele american Joe Biden, ca parteneriatul strategic cu SUA este a treia realizare politica de dupa. continuă pe B1

VIDEO Joe Biden, mesaje dure la adresa coruptilor dupa intalnirea cu Traian Basescu: Presedintele SUA apreciaza eforturile dvs. personale pentru a proteja statul de drept in Romania. Am vazut tari care au eliminat tiranii, pentru ca apoi sa lupte sa-si r

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, a dat la Palatul Cotroceni mesaje puternice de sustinere a luptei anticoruptie in Romania, pe care a numit-o drept un act de patriotism. Biden a facut referire la oligarhii care incetinesc dezvoltarea unei tari si a intarit faptul ca in prezenta coruptiei nici afacerile si nici investitiile nu pot exista. Vicepresedintele american l-a felicitat personal pe presedintele Traian Basescu pentru intarirea relatiei Romania - SUA si a spus ca ii va lipsi dupa incetarea mandatului. Presedintele SUA apreciaza eforturile dvs personale pentru a proteja statul de drept in Romania, a mai spus Joe Biden. Vezi in articol principalele declaratii ale celor doi oficiali.

Joe Biden, catre Traian Basescu: imi veti lipsi!

Vreau sa-i spun domnului presedinte - imi va lipsi, pentru ca mandatul sau se va termina inaintea mandatului meu, a declarat Vicepresedintele SUA, Joe Biden, miercuri, in cadrul cunei declaratiii facute de la Palatul Cotroceni. El i-a mai adresat presedintelui Traian Basescu aprecierile sale si ale presedintelui SUA pentru eforturile depuse in protejarea statului de drept. Foto Realitatea. net).

Traian Basescu se intalneste cu Joe Biden, la 09.30

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, va calca astazi, in a doua sa zi de vizita in Romania, pragul Palatului Cotroceni pentru a se intalni cu presedintele Traian Basescu.

Joe Biden si Traian Basescu s-au intalnit la Cotroceni. Basescu: Trebuie sa intarim statul de drept. Biden: Domnule presedinte, ne veti lipsi!

Aflat in a doua sa zi de vizita in Romania, vicepresedintele SUA, Joe Biden, se afla la Palatul Cotroceni, unde a fost primit de presedintele Traian Basescu.

Adrian Ursu: Traian Basescu a fost de folos unor interese americane punctuale

Traian Basescu a fost de folos unor interese americane punctuale, a afirmat jurnalistul Adian Ursu, in cadrul emisiunii Sinteza zilei, comentand astfel mesajul vicepresedintelui SUA, Joe Biden, catre presedintele.

Joe Biden a fost primit de Traian Basescu la Palatul Cotroceni: Nu ne-am mai vazut de mult

Aflat in a doua sa zi de vizita in Romania, vicepresedintele SUA, Joe Biden, se afla la Palatul Cotroceni, unde a fost primit de presedintele Traian Basescu.

Traian Basescu: Victor Ponta e un mincinos fara caracter, care nu a facut nimic pentru economie decat sa aplice 35 de taxe

Atacuri dure ale presedintelui Traian Basescu la adresa premierului. Seful statului l-a acuzat pe Victor Ponta ca este un mincinos fara caracter, care n-a facut altceva pentru economie decat sa aplice 35 de.

Traian Basescu: Armata si nu baronii trebuie sa aiba prioritate (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Iasi, unde participa la o dezbatere privind prioritatile Romaniei si sprijinul pentru Republica Moldova, ca armata si nu baronii este cea care trebuie sa.

Traian Basescu: Discutia legata de incetarea activitatii DNA este doar o speculatie marca Victor Ponta (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca premierul Ponta a facut o noua speculatie in stilul sau caracteristic, legat de sesizarea privind oprirea arestarilor de catre DNA. Ponta sa.

Traian Basescu: Mi-as dori tare mult ca instabilitatea in Republica Moldova sa nu apara pana in 27 iunie (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Iasi, ca Republica Moldova este al doilea stat romanesc si ca si-ar dori tare mult ca in tara vecina sa nu se produca o destabilizare pana in 27.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )