Libnet.ro
UNICEF

14:00

Traian Basescu: Romania a iesit slabita din conflictul intern

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Romania a iesit slabita din conflictul intern

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca Romania a iesit slabita din conflictul intern, iar refacerea imaginii e posibila cu fapte, nu cu declaratii. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Romania trebuie sa ramana in continuare un beneficiar net de fonduri europene

Presedintele Traian Basescu a anuntat intr-o conferinta de presa ca la intalnirile de vineri cu oficialii europeni de la Bruxelles se va interesa de cadrul fiscal multianual pentru 2014-2020. Ma.

LIVE TEXT Basescu: Vineri plec la Bruxelles, la solicitarea mea. ...

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa, joi, la ora 19. 00, la Palatul Cotroceni. Este prima declaratie pe care presedintele Basescu o va sustine de la tribuna Administratiei Prezidentiale dupa intoarcerea la Palatul Cotroceni. Citeste si: VIDEO Traian Basescu, PRIMA DECLARATIE DE PRESA oficiala de la intoarcerea la Cotroceni: O majoritate parlamentara a crezut ca poate face TANDARI statul de drept Ioan Ghise a depus PLANGERI PENALE impotriva lui Traian Basescu si a sase .

Traian Basescu, ministrilor francezi: Romania NU-SI ALUNGA niciun CETATEAN de pe ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la intalnirea cu Ministrul francez de Interne, Manuel Valls, si ministrul-delegat pentru Afaceri Europene, Bernard Cazeneuve, ca Romania NU-SI ALUNGA niciun CETATEAN de pe teritoriul sau. Citeste si: SUTE de ROMI au luat cu ASALT Capitala: Protestul se MUTA de la GUVERN la PRESEDINTIE Presa franceza: Vizita DELICATA in Romania pentru ministrii Manuel Valls si Bernard Cazaneuve, dupa declaratii CONTROVERSATE despre romiGeoana: Romania .

Traian Basescu: Vom vedea care este drumul de urmat pentru scurtarea perioadei pana cand Romania va deveni membra Schengen/ Problema romilor este o problema europeana si trebuie tratata la nivel european

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, dupa intalnirea cu presedintele Lituaniei, Dalia Grybauskaite, ca a discutat cu aceasta despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen, acces care pentru moment este oarecum suspendat datorita evolutiilor interne din Romania. Presedintele a precizat ca in perioada urmatoare autoritatile vor vedea care este drumul de urmat pentru scurtarea perioadei pana cand Romania va deveni membra a spatiului Schengen.

LIVETEXT Traian Basescu: Nu ma mai schimba nimic. E greu sa ma mai schimb dupa 61 de ani de viata

Presedintele Romaniei Traian Basescu a declarat, joi seara, intrebat cum vede o a treia suspendare, ca e greu sa-l mai schimbe ceva dupa 61 de ani de viata. Basescu merge maine la Bruxelles pentru a discuta cu oficialii europeni o serie de probleme de actualitatea pentru Romania.

Traian Basescu: Nu avem niciun motiv sa modificam tinta de aderare la Euro in 2015

Traian Basescu a declarat, joi, ca Romania nu are motive sa modifice tinta de aderare la moneda europeana, fixata pentru 2015, si ca mentinerea tintei ar indreptati Romania sa puna conditii in cadrul.

Plangere penala impotriva lui Traian Basescu si a Curtii Constitutionale

Ioan Ghise a depus, joi dimineata, o plangere penala contra lui Traian Basescu. Senatorul il acuza pe presedinte de uzurpare de calitati oficiale si propaganda impotriva statului totalitar. Ghise a depus o.

Ghise a depus plangeri penale impotriva lui Traian Basescu si judecatorilor CCR

Ioan Ghise a anuntat, joi dimineata, ca a depus la Parchet o plangere penala contra lui Traian Basescu. Senatorul il acuza pe presedinte de uzurpare de calitati oficiale si propaganda in favoarea statului.

Traian Basescu, ministrilor francezi: Nu acceptam formulari de genul Romania este reponsabila de alungarea populatiei de etnie roma

Presedintele Traian Basescu a expus, miercuri, in fata ministrilor francezei de Interne si Afaceri Europene o pozitie ferma privind situatia romilor, precizand ca Romania nu-si alunga niciun cetatean.

Traian Basescu le da replica ministrilor francezi. Vezi ce declara acesta

Presedintele Traian Basescu le-a spus, miercuri, ministrilor francezi de Interne si Afaceri Europene ca Bucurestiul nu poate accepta formulari de genul Romania e responsabila de alungarea populatiei de etnie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )