Libnet.ro
UNICEF

15:31

Plangere penala impotriva lui Traian Basescu si a Curtii Constitutionale

Antena3 Antena3,
Plangere penala impotriva lui Traian Basescu si a Curtii Constitutionale

Ioan Ghise a depus, joi dimineata, o plangere penala contra lui Traian Basescu. Senatorul il acuza pe presedinte de uzurpare de calitati oficiale si propaganda impotriva statului totalitar. Ghise a depus o. continuă pe Antena3

Ghise a depus plangeri penale impotriva lui Traian Basescu si judecatorilor CCR

Ioan Ghise a anuntat, joi dimineata, ca a depus la Parchet o plangere penala contra lui Traian Basescu. Senatorul il acuza pe presedinte de uzurpare de calitati oficiale si propaganda in favoarea statului.

Ioan Ghise a depus PLANGERI PENALE impotriva lui Traian Basescu si a sase judecatori ai CCR.

Chestorul liberal al Senatului, Ioan Ghise, a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, ca a depus, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), plangeri penale impotriva presedintelui Traian Basescu si a sase dintre judecatorii Curtii Constitutionale, scrie Agerpres. In plangerea indreptata impotriva lui Traian Basescu, ce a fost inaintata, in cursul zilei de miercuri, procurorului general, senatorul PNL explica faptul ca presedintele poate fi acuzat de uzurpare de .

Ioan Ghise i-a facut plangere penala lui T. Basescu si judecatorilor CCR

Senatorul liberal, Ioan Ghise, a anuntat astazi ca a depus la parchetul general doua plangeri penale impotriva presedintelui Traian Basescu si a sase judecatori de la Curtea Constitutionala, transmit canalele media.

Antonescu: Am renuntat la autodenunt dupa ce ne-a descurajat dna procuror general; il rugam pe Blaga sa faca o plangere penala/ Ponta: Azi depun autodenuntul catre DNA

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca a renuntat la autodenuntul pe care intentiona sa-l faca in privinta referendumului dupa ce a fost descurajat de procurorul general Laura Codruta Kovesi, informeaza Agerpres. Liderul liberal a afirmat ca il roaga pe liderul PDL, Vasile Blaga, sa faca o plangere penala in acest sens. Potrivit Mediafax, premierul Victor Ponta a declarat tot luni, in debutul sedintei BPN a PSD, ca in cursul zilei va semna autodenuntul catre DNA in care recunoaste ca a indemnat oamenii sa vina la vot la referendum.

Graham Watson, in exclusivitate la Antena3: Traian Basescu trebuie sa demisioneze!

Joi seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, in direct de la Strasbourg, liderul liberalilor europeni, Graham Watson, ii cere demisia lui Traian Basescu. Graham Watson a declarat ca domnul Traian Basescu a.

Procurorii DNA au inceput URMARIREA PENALA impotriva fostei CONSILIERE la Educatie, ...

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au inceput urmarirea penala impotriva fostei consiliere la Educatie, Melania Vergu, si a fiului acesteia, Ioan Teodor Vergu, in legatura cu fraudarea unui fond european in valoare de 760. 000 de euro, relateaza Mediafax. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale fata de invinuitii Melania Vergu - fosta consiliera a ministrului Educatiei, Daniel Funeriu, administrator si asociat al SC EDU TIM .

LIVETEXT Traian Basescu: Nu ma mai schimba nimic. E greu sa ma mai schimb dupa 61 de ani de viata

Presedintele Romaniei Traian Basescu a declarat, joi seara, intrebat cum vede o a treia suspendare, ca e greu sa-l mai schimbe ceva dupa 61 de ani de viata. Basescu merge maine la Bruxelles pentru a discuta cu oficialii europeni o serie de probleme de actualitatea pentru Romania.

Graham Watson LIVE: Traian Basescu trebuie sa demisioneze!

In aceasta seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, in direct de la Strasbourg, liderul liberalilor europeni, Graham Watson, ii cere demisia lui Traian Basescu. Urmareste LIVE Sinteza Zilei numai.

Blestemul Dosarului Flota... traume traite de cei care l-au gasit pe Traian Basescu vinovat

Expertul Mina Cornaciu, unul dintre cei patru specialisti care au stabilit ca Traian Basescu si restul inculpatilor au prejudiciat statul roman cu peste 300 de milioane de dolari, a fost scoasa din viata.

Traian Basescu: Nu ma schimba nimic! Despre o posibila noua suspendare: Bucurosi le-om duce toate!

Presedintele Romaniei Traian Basescu a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca a doua reintoarcere la Palatul Cotroceni nu ii schimba in niciun fel perspectiva de conducere. Fiind intrebat ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )