Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Romanii au fost trasi intr-o capcana formidabila de premier

B1 B1,
Traian Basescu: Romanii au fost trasi intr-o capcana formidabila de premier

Presedintele TraianBasescu a declarat, duminica seara, in emisiunea Actualitatea Romanesca, de pe B1 TV, ca romanii au fost trasi intr-o capcana formidabila de premier. Romanii au fost. continuă pe B1

FOTO. Traian Basescu s-a pozat intr-un tricou PMP

Presedintele Traian Basescuapare intr-o serie de fotografii realizate la malul marii, alaturi de lideri ai Partidului Miscarea Populara,purtand un tricou cu inscriptia Vote for PMP. Elena Udrea a postat vineri dupa-.

VIDEO Traian Basescu: In momentul de fata sunt toate elementele care pot identifica in Ucraina inceputul unui razboi civil. / Dialogul Washington - Moscova, ineficient. / Romania nu e amenintata de un razboi, dar poate fi foarte puternic afectata de inst

Presedintele Traian Basescu a lansat, duminica, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, un apel catre Washington si Moscova sa isi asume in cel mai scurt timp declansarea dialogului intre putere si separatisti din Ucraina - n. red. In caz contar, riscul unui razboi civil este major, iar Romania, ca vecin al Ucrainei, este interesata ca acest lucru sa nu se intample, a aratat seful statului. Traian Basescu mai spune ca Romania nu e amenintata de un razboi, in schimb risca sa fie foarte puternic afectata de instabilitatea din regiune. Cele mai importante declaratii ale sefului statului, in articol.

Traian Basescu: Riscul unui razboi civil in Ucraina este major. Constatam un dialog ineficient intre Moscova si Washington

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, ca lucrurile se complica in Ucraina, iar toate elementele din momentul de fata pot identifica un inceput de.

VIDEO Vasile Blaga: Presedintele Traian Basescu este cetatean roman, poate sa sprijine pe oricine

Presedintele PDL Vasile Blaga a afirmat joi la Ploiesti ca nu este deranjat de faptul ca Traian Basescu este un sustinator al PMP in campania pentru europarlamentare pentru ca presedintele este cetatean roman si poate sa sprijine pe oricine. Blaga a mai spus, insa, ca de fiecare data cand Traian Basescu a fost in dificultate, PDL a fost singurul partid care i-a fost alaturi.

Traian Basescu face campanie partidului Elenei Udrea. Adrian Ursu: E un gest ostentativ pe care il comite tocmai pentru ca stie ca i se permite

Presedintele Traian Basescu incalca flagrant constitutia Romaniei. Aflat la Neptun, Traian Basescu s-a fotografiat cu mai multi membri ai PMP, purtand un tricou care indeamna romanii sa voteze partidul sau.

Traian Basescu, fotografiat la mare alaturi de lideri ai PMP: Presedintele, intr-un tricou inscriptionat Vote for PMP (FOTO)

Traian Basescu se afla la vila de protocol de la Neptun, impreuna cu sotia sa, unde petrec minivacanta de 1 Mai. Fiind la inceput de campanie electorala, Elena Udrea a postat pe Facebook mai multe fotografii de.

LIVETEXT Traian Basescu, invitat in studiourile EVZ TV, de la ora 11,00

Reformele nu sunt ireversibile, a declarat presedintele Traian Basescu in studiourile EVZ, precizand ca partenerii externi nu pot face nimic altceva decat declaratii, nu pot interveni in mod brutal in deciziile politice, uitati-va in Ungaria. Riscul transformarii intr-un stat in care partenerii nu mai au incredere are efecte in zona economica, sustine presedintele, care avertizeaza ca asta e perspectiva daca Ponta si tata socru vor pune mana pe justitie, SRI sau alte structuri, DNA. Exista riscul numirilor. Presedintele are ultima semnatura la numiri, la Inalta Curte, la parchete, la SRI, sunt niste parghii care chiar ar da puterea totala PSD, a precizat Basescu. HotNews. ro transmite LIVE TEXT cele mai importante declaratii ale sefului statului.

Traian Basescu, invitat in studiourile EVZ TV: Romania va ramane pentru mult timp tara de granita a NATO si UE si trebuie sa fie extrem de puternica / Va fi categoric o crestere a prezentei militare NATO in Romania

Reformele nu sunt ireversibile, a declarat presedintele Traian Basescu in studiourile EVZ, precizand ca partenerii externi nu pot face nimic altceva decat declaratii, nu pot interveni in mod brutal in deciziile politice, uitati-va in Ungaria. Riscul transformarii intr-un stat in care partenerii nu mai au incredere are efecte in zona economica, sustine presedintele, care avertizeaza ca asta e perspectiva daca Ponta si tata socru vor pune mana pe justitie, SRI sau alte structuri, DNA. Exista riscul numirilor. Presedintele are ultima semnatura la numiri, la Inalta Curte, la parchete, la SRI, sunt niste parghii care chiar ar da puterea totala PSD, a precizat Basescu. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT cele mai importante declaratii ale sefului statului.

Victor Ponta: Traian Basescu ne ataca cu parasute. Nu exista insulta mai mare pentru o femeie decat sa o dai exemplu pe Elena Udrea

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca Traian Basescu ataca cu parasute, in timp ce PSD are piloti, la o zi dupa ce Elena Udrea a sarit cu parasuta de la 4. 000 de metri. Intr-un discurs sustinut in fata Tineretului Social Democrat, Ponta a afirmat ca cea mai mare insulta pentru o femeie este sa o dai drept exemplu pe Elena Udrea.

FOTO Victor Ponta, dupa ce a fost huiduit la Sambra Oilor din Tara Oasului: Salutari de la Traian Basescu

Sarbatoarea traditionala care se organizeaza, de 57 de ani, pe dealul de la Huta Certeze, in judetul Satu Mare, a fost transformata in ocazie pentru politicieni de a face campanie electorala. Victor Ponta, care a fost huiduit la sarbatoarea la care presedintele Romaniei era nelipsit anii trecuti, le-a spus osenilor: Salutari de la Traian Basescu, care nu va mai putea veni o vreme la Certeze.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )