Libnet.ro
UNICEF

07:45

Transelectrica: Furtunile au doborat mai multi stalpi din reteaua de transport a energiei electrice in judetul Mures. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

Hotnews Hotnews,
 Transelectrica: Furtunile au doborat mai multi stalpi din reteaua de transport a energiei electrice in judetul Mures. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

Transelectrica a anuntat mart ca in data de 19 iunie 2016, in urma unei furtuni puternice, mai multi stalpi de inalta tensiune au cazut la pamant. Inainte de acest anunt, pe pagina de Facebook a Energy For Romania au fost postate mai multe poze cu stalpii cazuti. Vezi FOTO atasat). Surse din domeniul energetic au declarat pentru HotNews. ro ca, in mod normal, acesti stalpi nu ar fi trebuit sa se prabuseasca, insa s-a ajuns intr-o asemenea situatie din cauza lipsei investitiilor adecvate, reteaua fiind veche de peste 40 de ani. Vezi ce arata si un document obtinut de HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Curentul electric, oprit temporar, in mai multe zone din trei judete

Locuitorii mai multor zone din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu raman, marti, fara curent electric, din cauza unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie.

Lira sterlina a atins un nivel maxim record dupa ce sondajele au aratat ca tot mai multi britanici vor sa ramana in UE

Lira sterlina a cunoscut luni cea mai semnificativa apreciere din 2008 si pana in prezent, actiunile europene sunt la cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni in timp ce pretul aurului a scazut la cel mai mic nivel din ultima luna dupa aparitia ultimelor sondaje potrivit carora campania pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana castiga teren, transmite Bloomberg, preluata de Agerpres.

Peste 30.000 de turisti au ajuns pe litoral in weekend-ul de Rusalii: Cei mai multi au ales statiunile Mamaia si Vama Veche (VIDEO)

Peste 30 de mii de turisti au ajuns in acest weekend pe litoralul romanesc, gratie minivacantei de Rusalii. Cei mai multi au ales statiunile Mamaia si Vama Veche, gradul de ocupare al hotelurilor de pe.

Cea mai batrana culturista din lume are 80 de ani. Nu o sa-ti vina sa crezi cat de bine arata (FOTO)

Cea mai batrana culturista din lume are opt decenii de viata. Desi nu mai este nici macar la a doua tinerete, femeia arata intr-un mod incredibil, iar daca nu si-ar recunoaste.

Mai multe comune din judetul Timis au fost lovite de grindina. Bucati de gheata mari cat o minge de tenis au cazut din cer, spre disperarea localnicilor (VIDEO)

Cosmarul adus de vremea severa pare ca nu se mai sfarseste. O noua rupere de nori a facut prapad in vestul tarii. Pe langa inundatii sau ploi torentiale, mai multe comune din judetul.

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si nu foloseste deloc tehnologii americane

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si este produs integral din cipuri fabricate pe plan local, potrivit unui studiu publicat luni si citat de AFP.

Cel mai sigur loc din lume, plin de brese de securitate

Pe lista cu cele mai sigure locuri din lume se numara si Pentagonul. Cu toate astea, dupa cum am vazut in atatea filme, niciun loc nu este imposibil de penetrat mai ales cand ii luam in calcul pe hackeri. Pirati informatici invitati sa testeze securitatea a cinci site-uri de internet ale Pentagonului, printre care si [].

Elena Gheorghe este una dintre cele mai hot mamici din showbiz! Iata dovada (Foto)

Este una dintre cele mai hot mamici din showbizul romanesc, iar Elena Gheorghe a demonstrat de curand, din nou, acest lucru.

Furtunile au facut prapad in mai multe judete din tara: in Suceava, apele au iesit din matca si au inundat zeci de localitati (VIDEO)

Vreme de cosmar in tara. Dupa canicula din ultimele doua zile, furtunile au lovit din nou. A fost prapad in multe judete. Grindina a distrus culturile agricole, iar vantul a smuls acoperisuri.

UPDATE. Cod PORTOCALIU de INUNDATII in mai multe zone din tara: Doi morti si zeci de persoane evacuate

Un nou cod portocaliu de inundatii a fost emis pentru rauri din noua judete - judetele Cluj, Maramures, Salaj, Satu Mare, Bihor, Arad, Hunedoara, Timis, Caras-Severin. in Timis, un barbat a murit lovit de trasnet, iar altul a fost ranit si este in stare grava la spital. O fetita de 2 ani a murit intr-o comuna din Mures, dupa ce masina in care se afla alaturi de tatal ei a fost lovita de un copac doborat de furtuna. De asemenea, zeci de persoane au fost evacuate, iar premierul Ciolos a convocat pentru marti dimineata o videoconferinta cu prefectii, pentru a discuta masurile care au fost luate.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )