Libnet.ro
UNICEF

19:45

Trei dintre cei sase romani raniti in accidentul din Ungaria, dusi la Timisoara

Adevărul Adevărul,
Trei dintre cei sase romani raniti in accidentul din Ungaria, dusi la Timisoara

Trei dintre ultimii sase cetateni romani raniti in accidentul de saptamana trecuta in Ungaria,sositi in tara sambata cu masina pentru transport victime multiple din dotarea Ministerului de Interne, au fost dusi la Unitatea de Primiri Urgente de la Spitalul Judetean Timisoara. continuă pe Adevărul

Dezvaluiri la Sinteza Zilei: Trei dintre cainii care l-au ucis pe Ionut sunt in custodia Primariei sectorului 2

Trei dintre cainii care l-au ucis luni pe Ionut Anghel se afla in custodia Primariei sectorului 2, a dezvaluit Mihai Gadea in cadrul editiei de miercuri a emisiunii Sinteza zilei. Trei dintre cei sapte cai.

Sase dintre ranitii in accidentul din Ungaria au fost adusi in tara

Sase dintre ranitii in accidentul din Ungaria de acum o saptamana au fost adusi in tara, sambata, cu un elicopter, respectiv cu o masina pentru transport victime multiple, informeaza Ministerul.

Cum l-a facut Hitler ofiter pe unul dintre cei mai celebri jurnalisti romani.

Romanul Mircea Carp a fost trimis la celebrele scoli de ofiteri din Germania pentru a deveni un militar de elita. Dupa instaurarea comunismului, a devenit jurnalist la Vocea Americii si Europa Libera. Unul dintre cei mai mari jurnalisti romani, Mircea Carp, a trait o viata care ar putea inspira scenariul unui film de aventura. Descendentul unei dinastii glorioase de ofiteri ai Armatei Regale Romane, Mircea Carp a fost trimis, in timpul celui de-al doilea razboi mondial, in Germania, la unele .

Am avut impresia ca suntem in iad. Marturiile emotionante ale soferului microbuzului implicat in accidentul din Ungaria

Vasile Huruianu, soferul care conducea microbuzul implicat in accidentul din Ungaria, a ajuns acasa in Romania. Barbatul povesteste clipele de groaza prin care a trecut, de la momentul in care s-a trezit in.

UPDATE Sase persoane ranite in accidentul produs saptamana trecuta in Ungaria, aduse in tara vineri

Ultimii sase cetateni romani raniti in accidentul de saptamana trecuta in Ungaria vor fi adusi in tara, vineri, cu un elicopter si o masina pentru transport victime multiple din dotarea Ministerului Afacerilor Interne MAI).

Doi romani au fost raniti cu focuri de arma in Madrid.

Doi romani au fost raniti sambata dimineata dupa ce asupra lor s-au tras mai multe focuri de arma dintr-o masina in cartierul madrilen Barajas, dupa cum informeaza Madridiario. es. Deocamdata, politia considera ca incidentul se datoreaza unei reglari de conturi. Dintre cei doi romani raniti, unul dintre ei, lovit in regiunea inghinala, se afla in stare grava. Celalalt a fost ranit in muschiul fesier. Alaturi de ei se afla si un bulgar, care nu a fost ranit, mai noteaza sursa citata.

Cinci raniti in accidentul produs saptamana trecuta in Ungaria, adusi in tara vineri

Ultimii cinci cetateni romani raniti in accidentul de saptamana trecuta in Ungaria vor fi adusi in tara, vineri, cu un elicopter si o masina pentru transport victime multiple din dotarea Ministerului Afacerilor Interne MAI).

Cinci persoane ranite in accidentul produs saptamana trecuta in Ungaria, aduse in tara vineri

Ultimii cinci cetateni romani raniti in accidentul de saptamana trecuta in Ungaria vor fi adusi in tara, vineri, cu un elicopter si o masina pentru transport victime multiple din dotarea Ministerului Afacerilor Interne MAI).

A murit Adrian Calimente, unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din judetul Hunedoara

Adrian Calimente s-a stins din viata la varsta de 57 de ani. Hunedoreanul conducea mai multe afaceri prospere in zona Hunedoarei, fiind considerat unul dintre cei mai influenti oameni din judet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )