Libnet.ro
UNICEF

17:15

Trei femei au ajuns la spital dupa ce au fost batute de un tanar intr-o statie de tramvai din Timisoara

Adevărul Adevărul,
Trei femei au ajuns la spital dupa ce au fost batute de un tanar intr-o statie de tramvai din Timisoara

Trei femei care asteptau tramvaiul pentru a merge la serviciu in Timisoara au ajuns la spital, luni, dupa ce au fost batute de un tanar aflat sub influenta alcoolului. continuă pe Adevărul

Situatie HALUCINANTA intr-o statie de tramvai din Timisoara! Trei femei au fost batute de un tanar

Un tanar, in varsta de 24 de ani, a batut trei femei, luni dimineata, intr-o statie de tramvai din Timisoara. Femeile asteptau tramvaiul in Piata Sinaia, iar in momentul in care garnitura a ajuns in.

Scene socante intr-o statie de tramvai din Timisoara. Trei femei, batute de un tanar

Trei femei au fost batute cu brutalitate de un tanar de 24 de ani. Scenele violente au avut loc intr-o statie de metrou din Timisoara. Tanarul care a provocat scandalul se afla sub influenta.

Petrecere de majorat cu scandal. Doi tineri au ajuns la spital, injunghiati

Doi tineri, unul in varsta de 17 ani si cel de-al doilea de 18 ani, au ajuns duminica dimineata la spital, dupa ce au fost injunghiati. Victimele au participat la o petrecere de majorat care s-a terminat cu un scandal general intre invitati.

Petrecere de majorat cu scandal. Doi tineri au ajuns la spital injunghiati

Doi tineri din Ploiesti, unul in varsta de 17 ani si cel de-al doilea de 18 ani, au ajuns duminica dimineata la spital, dupa ce au fost injunghiati. Victimele au participat la o petrecere de majorat care s-a terminat cu un scandal general intre invitati.

Chitaristul de la Aerosmith a ajuns de urgenta la spital dupa un concert

Chitaristul trupei Aerosmith, Joe Perry, a ajuns de urgenta la spital sambata, in urma unui concert sustinut la Madison Square Garden din New York. Joe Perry, in varsta de 68 de ani, a inceput sa se.

Accident grav in Barlad. O fetita de sapte ani, dusa de urgenta la spital dupa ce un dulap a cazut peste ea

O fetita de sapte ani din Barlad a suferit rani grave in urma unui accident petrecut acasa. A fost dusa de urgenta la spital. Se pare ca un dulap a cazut peste micuta si i-a cauzat leziuni grave.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,193 seconds )