Libnet.ro
UNICEF

17:45

Trei persoane au murit in urma unui accident rutier petrecut pe DN 7

Adevărul Adevărul,
Trei persoane au murit in urma unui accident rutier petrecut pe DN 7

Trei persoane au decedat, iar una a fost ranita, duminica, intr-un accident rutier care a avut loc, pe DN 7, intre Lipova si Deva. in accident au fost implicate doua autoturisme. continuă pe Adevărul

UPDATE Trei persoane au murit in urma unui accident rutier petrecut pe DN 7

Trei persoane au decedat, iar una a fost ranita, duminica, intr-un accident rutier care a avut loc, pe DN 7, intre Lipova si Deva. in accident au fost implicate doua autoturisme.

Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite in urma unui accident produs in Capitala

Doua persoane au murit, iar alte trei, printre care si un copil, au fost ranite intr-un accident rutier produs duminica dupa-amiaza pe bulevardul George Cosbuc din Bucuresti, in fata Primariei Sectorului 4.

Sibiu: Doua persoane au murit si alte doua au ramas incarcerate, in urma unui accident pe DN 1

Doua persoane au murit si alte doua au ramas incarcerate, vineri, in judetul Sibiu, dupa ce un autoturism si un TIR s-au ciocnit. Cele doua vehicule s-au ciocnit pe DN1, in apropierea localitatii Bradu, info.

Incidente grave la un raliu in Scotia: trei persoane au murit, iar cel putin sase au fost ranite

Trei persoane au murit si cel putin alte sase au ranite sambata, dupa ce doua masini au intrat intr-o multime de spectatori, la un raliu in Scotia, relateaza BBC.

Doi oameni au murit intr-un accident rutier produs in Sectorul 4 al Capitalei

Doua persoane au murit, iar alte doua - un copil si o femeie - au fost ranite intr-un accident rutier produs duminica dupa-amiaza pe bulevardul George Cosbuc din Bucuresti, in fata Primariei Sectorului 4, transmite Mediafax.

Iran: Trei persoane au murit in urma inundatiilor

Trei persoane au murit in inundatiile din nord-estul Iranului, iar alte 600 au fost salvate dintr-o regiune vecina, afectata de ploi abundente si o alunecare de teren, a anuntat, sambata, Semiluna rosie.

Accident pe DN7, in Arad: Trei persoane au murit, iar alta a fost grav ranita, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal

Trei persoane au murit si una a fost ranita grav, intr-un accident produs, duminica, pe DN7, in judetul Arad, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal, relateazaMediafax. Accidentul a avut loc in.

Scotia: Trei persoane au murit, iar alte sase au fost ranite, dupa ce doua masini au intrat intr-o multime de spectatori, la un raliu

Trei persoane au murit si cel putin alte sase au fost ranite, sambata, dupa ce doua masini au intrat intr-o multime de spectatori, la un raliu in Scotia, relateaza BBC News. Accidentul a avut loc in jurul.

Grav accident rutier cu doi morti pe DN 1 in urma coliziunii intre un TIR si o masina

Un grav accident rutier s-a produs in urma cu cateva minute in judetul Sibiu, in zona localitatii Fantanita Haiducului. in urma coliziunii dintre unui TIR si o masina, au murit doua persoane. Traficul in zona este blocat.

Grav accident rutier cu doi morti pe DN 1 in urma coliziunii dintre un TIR si o masina

Un grav accident rutier s-a produs in urma cu cateva minute in judetul Sibiu, in zona localitatii Fantanita Haiducului. in urma coliziunii dintre unui TIR si o masina, au murit doua persoane. Traficul in zona este blocat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )