Libnet.ro
UNICEF

12:00

Trilulilu lanseaza Zonga, cea mai mare colectie de muzica online din Romania, printr-un parteneriat special cu Vodafone

Antena3 Antena3,
Trilulilu lanseaza Zonga, cea mai mare colectie de muzica online din Romania, printr-un parteneriat special cu Vodafone

Trilulilu, in parteneriat cu Vodafone Romania, lanseaza Zonga, primul produs romanesc care ofera acces la cel mai extins continut muzical, de pe computer si telefonul mobil. Incepand de astazi, Zonga este disponibil. continuă pe Antena3

Vodafone a devenit actionar minoritar la Trilulilu Music, lansand Zonga, cea mai mare colectie de muzica online din piata

Trilulilu si Vodafone Romania au lansat miercuri Zonga, un player muzical, ce poate fi instalat pe computer si pe telefon, si care permite ascultarea securizata a melodiilor chiar si fara o conexiune la internet. Serviciul permite acces la peste 16 milioane de melodii oficiale ale artistilor romani si internationali, prin parteneriatele incheiate cu cele mai importante case de discuri. Vodafone a anuntat cu aceasta ocazie ca a devenit actionar minoritar al Trilulilu Music, compania care a creat acest serviciu.

Cea mai mare achizitie a unei companii din Rusia: Rosneft preia participatia BP la TNK-BP pentru circa 26 miliarde dolari

Grupul rus de stat Rosneft a incheiat, luni, cea mai mare achizitiei a unei companii din Rusia, prin preluarea a 50%din actiunile producatorului britanic de petrol BP la TNK-BP, pentru aproximativ 26 de.

Vodafone si Trilulilu lanseaza Zonga

Trilulilu, in parteneriat cu Vodafone Romania, lanseaza Zonga, produs care ofera acces la 16 milioane de melodii, de pe computer si telefonul mobil, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Zonga, lansata oficial. Vodafone devine actionar minoritar la Trilulilu.

Creatorul site-ului Trilulilu Sergiu Biris a lansat, pe 3 februarie, ceea ce el numeste alternativa la piraterie. Este vorba de aplicatia de music streaming Zonga care permitea accesul la cea mai mare colectie de muzica din Romania - peste un milion de melodii. Intre timp, Zonga a trecut printr-o perioada de Beta Testing, a fost imbunatita si a ajuns la 16 MILIOANE DE MELODII. Vodafone Romania a intrat in actionariatul Trilulilu Music, preluand o participatie de 15%, si a lansat, .

Antonescu: Continui sa cred ca monarhia constitutionala e cea mai convenabila forma de guvernamant

Monarhia constitutionala este cea mai convenabila forma de guvernamant pentru o tara ca Romania, a declarat, miercuri, presedintele PNL, Crin Antonescu, scrie Mediafax. intrebat despre faptul ca fostul.

Crin Antonescu: O mornarhie constitutionala e categoric forma cea mai convenabila de guvernamant pentru o tara ca Romania

Liderul liberal Crin Antonescu a afirmat, miercuri, ca O mornarhie constitutionala e categoric forma cea mai convenabila de guvernamant pentru o tara ca Romania, dupa ce a fost intrebat de jurnalisti cum comenteaza declaratia lui Calin Popescu Tariceanu, care a sustinut ca ar opta pentru reintroducerea monarhiei ca regim constitutional, in contextul revizuirii Constitutiei in 2013, iar cea de-a doua optiune pe care o sprijina este republica parlamentara.

Antonescu: Continui sa cred ca MONARHIA CONSTITUTIIONALA e cea mai convenabila forma de ...

Monarhia constitutionala este cea mai convenabila forma de guvernamant pentru o tara ca Romania, a declarat, miercuri, presedintele PNL, Crin Antonescu, el fiind intrebat despre faptul ca fostul premier Tariceanu ar sustine revenirea la monarhie si raspunzand: Ma bucur ca numarul nostru creste, potrivit Mediafax. El a facut aceasta declaratie raspunzand unor intrebari ale presei la Palatul Elisabeta, unde a participat la ceremonia in care ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, i-a conferit .

Romania, in topul tarilor din UE cu cea mai scazuta datorie publica raportata la PIB

Romania s-a aflat printre tarile cu cea mai scazuta datorie publica raportata la produsul intern brut din Uniunea Europeana in al doilea trimiestru din 2012, intr-o perioada in care comunitatea europeana.

Cafeaua din balega de elefanti, cea mai scumpa din lume: Se vinde cu 845 euro kilogramul

Un sortiment de cafea denumit Black Ivory nr. fildes negru) a devenit cea mai scumpa cafea din lume dupa ce a ajuns sa se vanda cu 845 de euro kilogramul. Acest sortiment de cafea a depasit deja celebra.

Fotografii iN PREMIERA cu cea mai pazita aeronava din lume. Cum arata Air Force One in interior

Cei de la National Geographic au reusit in premiera sa faca un reportaj din cea mai securizata aeronava din lume: Air Force One. Avionul prezidential este mandria flotei aeriene, insa in reportajul realizat.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )