Libnet.ro
UNICEF

14:30

Trucuri pentru a cheltui cat mai putini bani in timpul unui concediu in marile orase europene

Adevărul Adevărul,
Trucuri pentru a cheltui cat mai putini bani in timpul unui concediu in marile orase europene

Romanii au invatat deja sa gaseasca cele mai rentabile oferte de cazare si transport in strainatate, stiu cum sa compare diferite pachete turistice, dar deseori ajung sa cheltuie sume foarte mari dupa ce ajung la destinatie. O jurnalista americana, care a calatorit mult prin Europa, prezinta cateva dintre secretele unui concediu reusit si ieftin. continuă pe Adevărul

Asigurarile de sanatate de la Chisinau au din ce in ce mai putini bani

In anul 2014 a fost diminuata marimea obligatiunilor bugetului de stat fata de fondurile asigurarii obligatorii de asistenta medicala, in special prin rectificarea facuta prin asumarea raspunderii de catre Guvern, care a redus veniturile cu circa 70 de milioane de lei.

Batman: Arkham Knight pentru PC nu mai exista. Va puteti cere banii inapoi.

Nu stiu cat de mari pot fi problemele de stabilitate cu Batman: Arkham Knight ca versiunea de PC sa fie retrasa de pe piata, dar situatia in mod clar nu e foarte roz. Batman: Arkham Knight, ultimul joc din populara serie Arkham a fost asteptat cu sufletul la gura de fanii francizei, mai ales dupa [] Batman: Arkham Knight pentru PC nu mai exista. Va puteti cere banii inapoi. Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1911 seconds )