Libnet.ro
UNICEF

14:45

Trump ataca propriul FBI-ul: Cel mai prost din istorie

B1 B1,
Trump ataca propriul FBI-ul: Cel mai prost din istorie

Presedintele SUA, Donald Trump, a raspuns la rapoartele ca un veteran al FBI, agent de contrainformare, a fost inlaturat din echipa lui Mueller din cauza mesajelor text anti-Trump. investigand amestecul. continuă pe B1

Trump ataca propriul FBI: Cel mai prost din istorie

Presedintele SUA, Donald Trump, a raspuns la rapoartele ca un veteran al FBI, agent de contrainformare, a fost inlaturat din echipa lui Mueller din cauza mesajelor text anti-Trump. investigand amestecul.

Eurostat: Romania, cel mai mare producator de prune din UE

Tara noastra este singurul stat membru al Uniunii Europene UE) in care sectorul agricol este principalul angajator, asigurand locuri de munca pentru un sfert dintre persoanele angajate, in timp ce la capitolul productie Romania a devenit cel mai mare producator de prune din UE, arata datele statistice publicate, ieri, de Eurostat cu ocazia Zilei Nationale.

Fondul de investitii Vitruvian Partners, al doilea cel mai mare actionar al unui brand romanesc din IT

Producatorul roman de software Bitdefender a anuntat ca fondul de investitii Vitruvian Partners a devenit al doilea cel mai mare actionar al companiei, dupa ce a achizitionat pachetului minoritar de.

A intrat peste iubitul ei in baie si ce a urmat e incredibil! I-a facut-o in cel mai hilar mod

O femeie s-a gandit sa isi surprinda iubitul in cel mai inedit mod posibil. insa nu intr-o maniera pozitiva, ci mai degraba negativa. Mai exact, in timp ce barbatul era la.

Cel mai scurt razboi din istorie a durat mai putin decat o repriza de fotbal

Confruntarea dintre Anglia si Zanzibar a fost cea mai scurta din istorie. Nici macar istoriografii nu stiu cu exactitate cat a durat, insa este vorba doar de cateva zeci de minute.

Windows 10 a depasit cel mai important prag din istoria sa

Windows 10 este cel mai nou sistem de operare al Microsoft, iar numarul utilizatorilor care l-au adoptat in tot acest timp este spectaculos. in varianta finala, Windows 10 s-a lansat pe 29 iulie 2015. Dupa multiple variante beta si zvonuri legate de modul in care va fi oferit publicului larg, Windows 10 a ajuns sa [].

Mircea Badea: Cel mai important lucru din Legile Justitiei e pa. Am crezut ca a cazut Dragnea la intelegere cu Codruta si Werner

Mircea Badea a spus miercuri, dupa ce Legea de modificare a Statutului procurorilor si judecatorilor a primit raport favorabil, ca cei din comisie si-au batut joc de acest proiect, astfel ca cel mai.

Parlamentul European a votat bugetul UE pe anul 2018, cel mai mare din istorie. Cum se impart banii si ce avantaje sunt pentru Romania

Parlamentul European a votat joi, la Bruxelles, forma finala a bugetului Uniunii Europene pentru anul 2018, in valoare de 160,1 miliarde de euro, cel mai mare buget din istorie, cu 295 de voturi pentru, 154 impotriva si 197 de abtineri. Bugetul prevede sume importante de bani pentru cresterea economica, a locurilor de munca si pentru siguranta cetateanului. Pentru Romania, bugetul aduce o sansa in plus privind absorbtia fondurilor europene.

Victorie pentru Trump. Senatul SUA a aprobat cel mai important proiect de reforme fiscale din ultimele trei decenii

Senatul Statelor Unite a aprobat in noaptea de vineri spre sambata, cu o majoritate stransa, cel mai important proiect de reforme fiscale din ultimele trei decenii, creand conditiile ca versiunea finala sa poata fi promulgata de presedintele Donald Trump pana la sfarsitul acestui an, transmite Bloomberg.

Faze tari: Cercetatorii au descoperit trasatura cea mai importanta a creierului oamenilor inteligenti; Tehnologia revolutionara prin care cercetatorii au creat cel mai mic 'magnetofon' din lume in interiorul bacteriilor vii; Bomba nucleara care a s

Am putea face o calatorie in timp, dar nu asa cum ne dorim. Potrivit cercetatorului Brian Greene, calatoria in trecut ar putea fi realizabila daca ne folosim de conceptul gaurilor de vierme descoperite de Einstein. Descoperiri-surpriza despre cel mai grav accident nuclear din istorie. Care au fost adevaratele cauze ale exploziei de la Cernobil. La mai bine de 31 de ani de la accidentul nuclear de la centrala de la Cernobil, cercetatorii suedezi au noi explicatii legate de incidentul devastator din noaptea dintre 25 si 26 aprilie 1986.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )