Libnet.ro
UNICEF

05:00

Trump spune l-ar invita cu siguranta pe Kim Jong Un n SUA, daca summitul din Singapore decurge bine

Hotnews Hotnews,
 Trump spune l-ar invita cu siguranta pe Kim Jong Un n SUA, daca summitul din Singapore decurge bine

Donald Trump a declarat joi ca l-ar invita cu siguranta pe liderul nord-coreean Kim Jong Un in vizita in Statele Unite, in cazul in care negocierile din timpul summitului din Singapore, pe 12 iunie, decurg bine, relateaza The Associated Press. continuă pe Hotnews

Trump spune l-ar invita cu siguranta pe Kim Jong Un in SUA, daca summitul din Singapore decurge bine

Donald Trump a declarat joi ca l-ar invita cu siguranta pe liderul nord-coreean Kim Jong Un in vizita in Statele Unite, in cazul in care negocierile din timpul summitului din Singapore, pe 12 iunie, decurg bine, relateaza The Associated Press.

S-a gasit solutia! Unde va avea loc intrevederea lui Donald Trump cu Kim Jong-Un

Summitul prevazut peste o saptamana in Singapore intre presedintele american, Donald Trump, si liderul nord-coreean, Kim Jong Un, se va desfasura intr-un hotel de pe Insula Sentosa, a anuntat marti Casa.

VIDEO Rudy Giuliani, avocatul presedintelui SUA: Kim Jong Un a impolorat n genunchi pentru un summit cu Donald Trump

Avocatului lui Donald Trump, Rudy Giuliani, spune ca, dupa ce presedintele american a anulat summitul cu liderul nord-coreean, luna trecuta, Kim Jong Un s-a pus in genunchi si a implorat ca intalnirea sa fie restabilita, relateaza CBS News.

Summitul SUA-Coreea de Nord: Discutiile dintre Donald Trump si Kim Jong-un ar putea dura doua zile

Discutiile dintre presedintele american, Donald Trump, si omologul sau nord-coreean, Kim Jong-un, ar putea dura doua zile, daca lucrurile merg bine, au declarat pentruCNNdoua surse apropiate situatiei.

Spatiul aerian din Singapore va fi restrictionat n timpul summitului dintre Donald Trump si Kim Jong-un

Spatiul aerian din Singapore va fi restrictionat in timpul summitului dintre Donald Trump si Kim Jong-un, au anuntat miercuri Organizatia Aviatiei Civile Internationale ICAO) si Administratia Federala a Aviatiei din SUA FAA), scrie Reuters.

Coreea de Nord: Trei lideri militari au fost dati afara pentru ca s-ar fi opus summitului Trump - Kim Jong-un

Cei mai importanti trei oficiali militari ai Coreei de Nord au fost dati afara conform unui oficial american si agentiei de presa Yonhap, o miscare care ar putea semnala faptul ca liderul nord-coreean, Kim Jong-un, actioneaza pentru a inlatura persoanele care nu sunt de acord cu viitorul summit cu SUA, scrie The Guardian, citat de news. ro.

Presedintele Trump vrea sa il invite pe Kim Jong-Un la Casa Alba

Presedintele american, Donald Trump, s-a declarat foarte pregatit pentru intrevederea cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, subliniind ca rezultatul intalnirii depinde de atitudine. Sunt foarte bine.

Casa Alba a anuntat noi detalii despre summitul istoric dintre Donald Trump si Kim Jong-un

Casa Alba a anuntat noi detalii despre summitul istoric dintre Donald Trump si Kim Jong-un. intrevederea dintre cei doi lideri va avea loc la ora 04. 00, ora Romaniei, pe 12 iunie. Programata la Singapore,.

Vladimir Putin vrea sa se vada cu Kim Jong-un dupa intrevederea acestuia cu Donald Trump

Vladimir Putin vrea la randul sau sa se intalneasca cu liderul nord-coreean Kim Jong-un dupa ce acesta va avea summitul istoric de pe 12 iunie cu Donald Trump. Rusia l-a invitat pe liderul nord-coreean sa.

Kim Jong-un inlocuieste cei mai importanti lideri militari nord-coreeni inaintea summitului cu Trump

Cei mai importanti trei lideri militari nord-coreeni au fost inlocuiti cu militari considerati mai moderati si mai loiali lui Kim Jong Un, potrvit unui oficial american citat de CNN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )