Libnet.ro
UNICEF

06:15

Trupul neinsufletit al lui Costica Stefanescu va fi depus la Casa Fotbalului

Online Sport Online Sport,
Trupul neinsufletit al lui Costica Stefanescu va fi depus la Casa Fotbalului

Trupul neinsufletit al lui Costica Stefanescu, decedat marti, va fi depus in sala Florea Dumitrache a Casei Fotbalului incepand de joi, de la ora 14. 00, pana vineri la ora 15. 00, informeaza frf. ro. continuă pe Online Sport

Trupul neinsufletit al fostului fundas Costica Stefanescu va fi depus pentru doua zile la Casa Fotbalului

Trupul neinsufletit al fotbalistului Costica Stefanescu va fi depus joi incepand cu ora 14. 00 la Casa Fotbalului, astfel ca pana vineri la ora 15. 00 fanii acestuia ii vor putea aduce un ultim omagiu.

FRF anuna cu regretdisparitia unuia dintre cei mai mari fotbalisti din istoria fotbalului romanesc, Costica Stefanescu

Moartea tragica a lui Costica Stefanescu a starnit compasiune si regrete in randul oficialilor Federatiei Romane de Fotbal. Forul condus de Mircea Sandu a publicat pe site-ul oficial un comunicat de presa in care il omagiaza pe fostul mare jucator al Craiovei Maxima.

Moartea lui Costica Stefanescu i-a afectat si pe oficialii FRF: A disparut unul dintre cei mai mari fotbalisti din istoria fotbalului romanesc

Moartea tragica a lui Costica Stefanescu a starnit compasiune si regrete in randul oficialilor Federatiei Romane de Fotbal. Forul condus de Mircea Sandu a publicat pe site-ul oficial un comunicat de presa in care il omagiaza pe fostul mare jucator al Craiovei Maxima.

Steaua - Legia: Moment de reculegere in memoria lui Costica Stefanescu.

Meciul Steaua - Legia, care va avea loc azi, pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 45, va debuta cu un moment de reculegere in fostului fotbalist Costica Stefanescu. Steaua a depus in prealabil o cerere, aprobata de UEFA, prin care solicita acest lucru, potrivit Mediafax. Managerul FC Steaua, Mihai Stoica a anuntat ca jucatorii antrenati de Laurentie Reghecampf vor evolua cu banderole negre pe brate la meciul cu Legia, contand pentru prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor.

ULTIMA ORA Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis

Costica Stefanescu 62 de ani), fosta mare glorie a Universitatii Craiova si fost capitan al nationalei de fotbal a Romaniei, s-a sinucis marti dupa-amiaza, anunta B1 Tv. Costica Stefanescu era internat la Spitalul Militar, unde era tratat de cancerul pulmonar de care suferea. El s-a aruncat de la balconul camerei de la etajul 5 al spitalului, unde era internat. Costica Stefanescu a jucat de-a lungul carierei pentru Steaua, Universitatea Craiova si FCM Brasov. A fost de 3 ori campion al Romaniei si a jucat 66 de meciuri pentru echipa nationala.

VIDEO ARHIVA Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis

Costica Stefanescu 62 de ani), fosta mare glorie a Universitatii Craiova si fost capitan al nationalei de fotbal a Romaniei, s-a sinucis marti dupa-amiaza, anunta B1 Tv. Costica Stefanescu era internat la Spitalul Militar, unde urma un tratament pentru cancerul pulmonar de care suferea. El s-a aruncat de la balconul camerei de la etajul 5 al spitalului, unde era internat. Costica Stefanescu a jucat de-a lungul carierei pentru Steaua, Universitatea Craiova si FCM Brasov. A fost de 3 ori campion al Romaniei si a jucat 66 de meciuri pentru echipa nationala. Vezi in articol imagini de arhiva cu fostul mare fotbalist.

Sotia lui Costica Stefanescu: Nu s-a sinucis, a fost un accident.

Sotia fostului capitan al Universitatii Craiova, Costica Stefanescu care a decedat, marti, la Spitalul Militar din Capitala, sustine ca acesta nu s-ar fi sinucis, potrivit B1TV. Ea a declarat ca Stefanescu se afla sub influenta unor sedative foarte puternice, iar in momentul in care a dorit sa deschida geamul s-a dezechilibrat si a cazut. Fostul fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis Atat sotia sa, cat si prietenii fostului fotbalist sunt de parere ca moartea sa .

Managerul Universitatea Craiova: Costica Stefanescu a ramas mandru pana in ultima clipa.

Mangerul CS Universitatea Craiova, fostul fotbalist Pavel Badea, s-a declarat onorat ca, la inceputul carierei sale, a avut ocazia sa joace alaturi de Costica Stefanescu, precizand ca fostul capitan al Craiovei Maxima si al echipei nationale a ramas mandru pana in ultima clipa, relateaza Mediafax. Este un moment trist pentru toti cei care l-au cunoscut pe marele jucator Costica Stefanescu. Nu ne asteptam ca un membru al Craiovei Maxima sa treaca asa de repede in nefiinta. Este adevarat ca .

Cazul sinuciderii lui Costica Stefanescu a fost preluat de Parchetul Militar.

Cazul sinuciderii fostului fotbalist Costica Stefanescu a fost preluat de Parchetul Militar, au declarat, pentru Mediafax, surse din Politie. Costica Stefanescu a incetat din viata, marti seara, la varsta de 62 de ani, dupa ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitala. Potrivit surselor citate, la 112 a fost primit, la ora 18. 20, un apel prin care s-a semnalat ca fosta glorie a Universitatii Craiova si a echipei nationale s-a aruncat de la etaj. Stefanescu suferea de .

Sotia lui Costica Stefanescu infirma varianta sinuciderii: Era ametit si a cazut din cauza sedativelor

Sotia lui Costica Stefanescu spune ca fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima NU s-a sinucis. Maria Stefanescu sustine ca acesta era sedat si a picat de la geam pentru ca si-a pierdut echilibrul. Mai mult,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )