Libnet.ro
UNICEF

11:00

Tudorel Toader i-a gasit deja inlocuitor Laurei Codruta Kovesi

B1 B1,
Tudorel Toader i-a gasit deja inlocuitor Laurei Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca in momentul in care va fi vacantat postul de procuror-sef DNA, va declansa procedurile de ocupare a acestuia, conform legii. in proces vor fi implicati. continuă pe B1

Tudorel Toader se gandeste deja la viitorul sef de la DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus vineri, intr-o conferinta de presa la Arad, ca in momentul in care va fi vacantat postul de procuror-sef al DNA va declansa procedurile de ocupare a acestuia, in conformitate cu prevederile legii, scrie.

Tudorel Toader, ironii la adresa sefului statului: Ce spune Iohannis nu face parte din Biblie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat faptul ca declaratiile presedintelui referitoare decizia CCR privind revocarea Laurei Codruta Kovesi nu trebuie considerate litera de lege, Klaus Iohannis nefiind pus la punct cu anumite prevederi legale.

Tudorel Toader: Ce spune Klaus Iohannis nu face parte din Biblie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat marti, in legatura cu declaratiile presedintelui Klaus Iohannis privind decizia CCR ce vizeaza revocarea Laurei Codruta Kovesi, ca ceea ce spune seful statului n.

Tudorel Toader, prima reactie dupa motivarea CCR: Procurorii au subordonare ierarhica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat vineri, la Arad, ca decizia Curtii Constitutionale, referitoare la revocarea din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, face o delimitare absolut necesara intre competentele.

Tudorel Toader, convins ca presedintele va respecta decizia CCR: Toti trebuie sa ne indeplinim obligatiile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a exprimat convingerea joi, la Timisoara, ca presedintele Klaus Iohannis va respecta hotararea Curtii Constitutionale in ceea ce il priveste pe procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, apreciind ca.

Tudorel Toader, despre Arhiva SIPA: Documentele referitoare la viata privata le distrugem, cele secrete le desecretizam, iar restul le transferam

Ministrul Justitiei, tudorel Toader, a declarat ca subiectul arhivei SIPA nu este clarificat inca, mentionand ca documentele care fac referire la viata privata vor fi distruse, iar cele secrete vor fi.

Tudorel Toader, despre criticile presedintelui: Ce spune Iohannis nu face parte din Biblie (VIDEO)

Tudorel Toader a replicat dur la atacurile presedintelui Iohannis privind exercitatarea autoritatii pe care ministrul Justitiei o are prin Constitutie asupra procurorilor. Toader a afirmat ca presedintele nu.

VIDEO Tudorel Toader, despre sansele unui roman condamnat penal de a se angaja la Camera Deputatilor. Egalitatea este numai in cadrul aceleiasi categorii

Una dintre conditiile impuse celor care vor sa se angajeze la Camera Deputatilor, chiar si pe un post de muncitor necalificat, este sa nu aiba cazier. Asta se intampla in timp ce presedintele Camerei Deputatilor are o condamnare penala definitiva. Prezent la Timisoara, ministrul Justitiei Tudorel Toader a fost intrebat cum explica aceasta situatie.

MAREA SURPRIZA inainte de mitingul PSD! ULUITOR ce a decis Tudorel Toader in legatura cu prezenta sa la eveniment

Intrebat daca va participa la mitingul PSD din Capitala, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a raspduns ca nu se va afla in Bucuresti sambata seara. El a declarat ca la mitingul organizat de PSD.

Tudorel Toader anunta ca se va ntlni luni cu delegatia Comisiei de la Venetia, pentru a discuta despre legile justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat vineri ca se va intalni luni, la prima ora, cu delegatia Comisiei de la Venetia, care va fi prezenta in tara doua zile, urmand sa discute despre legile Justitiei, codurile penale modificate si alte subiecte ce vor fi abordate de catre delegati, scrie news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )