Libnet.ro
UNICEF

06:15

Tudorel Toader: inca nu a intrat nimeni in arhiva SIPA

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader: inca nu a intrat nimeni in arhiva SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizeaza ca inca nu a intrat nimeni in arhiva SIPA, intrucat comisia pentru aceasta arhiva nu a fost constituita. Toader face aceasta precizare dupa ce presedintele UNJR, judecatoarea Dana Girbovan, a spus sambata ca in aceste momente de nebuloasa politica o comisie formata numai din oameni numiti politic si sub autoritate politica intra in arhiva SIPA. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader: inca nu a intrat nimeni in arhiva SIPA!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizeaza ca inca nu a intrat nimeni in arhiva SIPA, intrucat comisia pentru aceasta arhiva nu a fost constituita. Toader face aceasta precizare dupa ce presedintele UNJR, judecatoarea Dana Girbovan, a spus sambata ca in aceste momente de nebuloasa politica o comisie formata numai din oameni numiti politic si sub autoritate politica intra in arhiva SIPA.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: inca nu a intrat nimeni in arhiva SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizeaza ca inca nu a intrat nimeni in arhiva SIPA, deoarece comisia pentru aceasta arhiva nu a fost constituita .

Tudorel Toader, despre comisia pentru arhiva SIPA: Nu a fost constituita, inca nu a intrat nimeni in arhiva

Tudorel Toader a postat pe pagina personala de Facebook, un mesaj, despre comisia pentru arhiva SIPA. Acesta anunta ca nu a fost constituita, si prin urmare inca nu a intrat nimeni in.

Dana Girbovan: Cine din Secretariatul General al Guvernului a intrat in arhiva SIPA? Pe cine va delega Ponta de acum incolo?

Judecatoarea Dana Girbovan, presedinta UNJR, readuce in discutie desecretizarea arhivei SIPA, intreband noua conducere a Secretariatului General al Guvernului cine a intrat in arhiva dupa adoptarea HG de desecretizare si cine o va face de acum incolo.

Presedinta Uniunii Judecatorilor catre SGG: Cine din cadrul acestei institutii a intrat in arhiva SIPA si pe cine va delega noua conducere sa intre mai departe in arhiva?Ponta: Nicio decizie nu va fi luata fara o consultare cu reprezentantii magistratilo

Presedintele UNJR, judecatoarea Dana Girbovan, spune ca in aceste momente de nebuloasa politica o comisie formata numai din oameni numiti politic si sub autoritate politica intra in arhiva SIPA si au, implicit, acces necontrolat la informatiile de acolo si intreaba noua conducere a SGG cine din aceasta institutie, dupa publicarea HG 410/2017, a intrat in arhiva SIPA si pe cine va delega sa intre mai departe in arhiva. Noul sef al SGG, fostul premier Victor Ponta, ii raspune lui Girbovan asigurand-o ca absolut nicio decizie nu va fi luata fara o serioasa consultare cu reprezentantii magistratilor.

Pe cine va delega noua conducere a SGG sa intre in arhiva SIPA?

Presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania UNJR), Dana Girbovan, spune ca in aceste momente de nebuloasa politica o comisie formata numai din oameni numiti politic si sub autoritate politica intra in arhiva SIPA si au, implicit, acces necontrolat la informatiile de acolo si intreaba noua conducere a Secretariatului General al Guvernului SGG) cine din aceasta institutie, dupa publicarea HG 410/2017, a intrat in arhiva SIPA si pe cine va delega sa intre mai departe in arhiva.

Ministrul Tudorel Toader: Eu inca fac parte dintr-un Guvern care are suportul juridic

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a declarat, joi, ca Guvernul Grindeanu are inca suportul juridic, chiar daca si-a pierdut sprijinul politic. Tudorel Toader a argumentat ca orice guvern are doua.

UPDATE Tudorel Toader: Guvernul si-a pierdut pilonul politic dar inca mai are pilonul juridic / Ministrul Justitiei a anuntat ulterior ca si-a dat demisia

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a spus ieri ca Guvernul Grindeanu inca se sprijina pe pilonul juridic, chiar daca si-a pierdut pilonul politic. 24 Toader a anuntat ca si-a depus si el demisia.

Reactiile ministrilor dupa retragerea sprijinului Guvernului.Dan: Demisiile au ajuns la Guvern. Tudorel Toader s-a sucit: demisioneaza

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, joi, pe Facebook, ca isi da demisia, dupa ce anterior afirmase ca inca mai are sprijin juridic, cu toate ca cel politic l-a pierdut. De asemenea. Carmen Dan, ministrul de Interne, a precizat ca demisiile ministrilor au ajuns la Secretariatul General al Guvernului.

Surse: Toti ministrii Guvernului Grindeanu si-au inregistrat demisiile la SGG. Tudorel Toader s-a sucit si el

Toti ministrii Guvernului Grindeanu si-au depus si inregistrat demisiile, joi dimineata, la Secretariatul General al Guvernului SGG), spun surse politice. Urmatorul pas este ca demisiile ministrilor ministrilor sa ajunga la premier, care sa le semneze si sa le transmita Administratiei Prezidentiale. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, joi, pe Facebook, ca isi da demisia, dupa ce anterior afirmase ca inca mai are sprijin juridic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )