Libnet.ro
UNICEF

05:45

Tudose a explicat de ce l-a dat afara pe Teodorovici

B1 B1,
Tudose a explicat de ce l-a dat afara pe Teodorovici

Premierul Mihai Tudose a declarat ca l-a dat afara pe Eugen Teodorovici din functia de consilier deoarece si-a depasit atributiile si nu a comunicat cum si-ar fi dorit el. Domnul Teodorovici a fost. continuă pe B1

Tudose a explicat de ce l-a dat afara pe Teodorovici (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose a declarat ca l-a dat afara pe Eugen Teodorovici din functia de consilier deoarece si-a depasit atributiile si nu a comunicat cum si-ar fi dorit el. Domnul Teodorovici a fost.

Tudose l-a demis pe Teodorovici din functia de consilier

ACTUALIZARE 15:16 Tudose, despre demiterea lui Teodorovici: A inteles gresit colaborarea noastra si s-a transformat in purtator de cuvant Premierul Mihai Tudose a explicat, astazi, ca l-a demis pe Eugen Teodorovici din functia de consilier onorific pentru ca el a inteles gresit colaborarea cu seful Executivului, comportandu-se ca un purtator de cuvant, insa avansand idei cu care Tudose nu era de acord. ------- Premierul Mihai Tudose l-a demis pe senatorul PSD Eugen Teodorovici din functia de consilier onorific, au declarat, pentru News. ro, surse oficiale, care au spus ca lui Teodorovici i s-a imputat si faptul ca nu a comunicat cu echipa premierului, luand decizii singur si facand declaratii in nume propriu. Premierul a spus ca din acest moment exista un principiu pe care nimeni din apropierea sa nu il mai incalca: disciplina in comunicare, potrivit unor surse oficiale.

Eugen Teodorovici, dat afara de la Guvern, dupa ce a indraznit sa-l contrazica pe Daddy Dragnea

Eugen Teodorovici ar fi fost dat afara din functia de consilier al premierului Mihai Tudose, dupa declaratiile date joi seara. Teodorovici a facut joi seara, la un post tv, mai multe declaratii amplu dezbatut.

Eugen Teodorovici, demis de premierul Mihai Tudose din functia de consilier onorific din cauza unor declaratii antiguvernamentale

Premierul Mihai Tudose l-a demis pe senatorul PSD Eugen Teodorovici din functia de consilier onorofic, au declarat, pentru News. ro, surse oficiale. Demiterea vine la o zi dupa ce Teodorovici a facut declaratii pe tema posibilei impozitari a Bisericii.

Premierul Mihai Tudose nu este de acord cu impozitarea Bisericii. Despre demiterea lui Eugen Teodorovici: A inteles gresit si s-a transformat intr-un purtator de cuvant

Premierul Mihai Tudose sustine ca nu este de acord cu impozitarea veniturilor Bisericii si l-a criticat pe Eugen Teodorovici, ca s-a transformat in purtator de cuvant, dupa ce a facut aceste afirmatii, la un post de televiziune.

Surse: Tudose l-a demis pe Teodorovici din functia de consilier

Premierul Mihai Tudose l-a demis pe senatorul PSD Eugen Teodorovici din functia de consilier onorific, au declarat, pentru News. ro, surse oficiale, care au spus ca lui Teodorovici i s-a imputat si faptul ca nu a comunicat cu echipa premierului, luand decizii singur si facand declaratii in nume propriu. Premierul a spus ca din acest moment exista un principiu pe care nimeni din apropierea sa nu il mai incalca: disciplina in comunicare, potrivit unor surse oficiale.

Tudose l-a demis pe Teodorovici din functia de consilier

ACTUALIZARE 12:00 Premierul Mihai Tudose l-a demis pe senatorul PSD Eugen Teodorovici din functia de consilier onorofic, au declarat, pentru News. ro, surse oficiale. Demiterea vine la o zi dupa ce Teodorovici a facut declaratiile pe tema posibilei impozitari a Bisericii. ------- *Teodorovici propune impozitarea unor activitati ale Bisericii, urmand ca banii sa mearga in proiecte sociale Eugen Teodorovici, consilier onorific al primului-ministru si fost ministrul al Finantelor, propune impozitarea unor activitati economice ale Bisericii Ortodoxe Romane BOR), urmand ca banii sa fie directionati strict catre proiecte sociale, precum construirea de orfelinate sau reabilitarea de scoli.

Tudose l-a demis pe Teodorovici din functia de consilier

Premierul Mihai Tudose l-a demis pe senatorul PSD Eugen Teodorovici din functia de consilier onorofic, au declarat surse oficiale. Demiterea vine la o zi dupa ce Teodorovici a facut declaratii pe tema posibilei impozitari a Bisericii si a criticat masuri guvernamentale.

Premierul Mihai Tudose si omologul sau bulgar, Boiko Borisov, au stabilit sa organizeze o sedinta comuna de Guvern, in luna septembrie. Seful Executivului vrea infiintarea unei trilaterale cu Grecia si Bulgaria

Premierul Mihai Tudose si omologul bulgar, Boiko Borisov, au avut, luni, o discutie telefonica, in cadrul careia au stabilit ca, in luna septembrie, sa aiba loc o noua reuniune comuna a guvernelor roman si bulgar, la Varna. La reuniune vor fi stabilite si detaliile infiintarii unei trilaterale intre Romania, Bulgaria si Grecia, .

Premierul Mihai Tudose si omologul sau bulgar, Boiko Borisov, au stabilit sa organizeze o sedinta comuna de Guvern, in luna septembrie

Premierul Mihai Tudose si omologul bulgar, Boiko Borisov, au avut, luni, o discutie telefonica, in cadrul careia au stabilit ca, in luna septembrie, sa aiba loc o noua reuniune comuna a guvernelor roman si bulgar, la Varna.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )