Libnet.ro
UNICEF

00:07

Turci isi recheama ambasadorul la Viena. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Turci isi recheama ambasadorul la Viena. Care este motivul

Turcia continua sa protesteze fata de recunoasterea oficiala a genocidului impotriva armenilor din timpul Primulului Razboi Mondial. Astfel, dupa ce si-a rechemat deja ambasadorul la Vatican, in urma afiramatiilor facute de Papa Francis, miercuri a rechemat ambasadorul la Viena. continuă pe România Liberă

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, impiedicati sa divorteze. Care este motivul

Al cincilea divort al cuplului care a generat mai multe scandaluri mediatice de-a lungul timpului, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, a fost amanat din cauza unor documente care nu au fost depuse la dosar.

Pilot al unui avion de pasageri, arestat la Londra. Care este motivul

Pilotul unui avion de pasageri care urma sa zboare din Marea Britanie spre Hong Kong a fost arestat la Londra dupa ce asupra lui au fost gasite mai multe cutite, potrivit Mediafax.

Mostenirea Oanei Zavoranu, in pericol. Care este motivul

Mostenirea de milioane de euro a Oanei Zavoranu de la mama ei este pusa in pericol de aparitia unei surori pe linie materna, conform wowbiz. ro.

Meciul CSU Craiova - Dinamo, intrerupt trei minute. Care este motivul

Meciul dintre echipele CS Universitatea Craiova si Dinamo a fost intrerupt, duminica, aproximativ trei minute, dupa ce o petarda a explodat langa portarul formatiei oaspete, Traian Marc, relateaza Mediafax.

Rusia: Un saptamanal satiric in care este ironizat Occidentul a fost lansat de sustinatorii lui Vladimir Putin. Revista se vrea a fi o replica a publicatiei Charlie Hebdo

Un saptamanal satiric in care este ironizat Occidentul a fost lansat marti de sustinatoii presedintelui rus Vladimir Putin, informeaza AFP. Saptamanal gratuit de patru pagini, interzis tinerilor sub 18 ani,.

Hocus-pocus cu problema maghiara. Presedintele Klaus Iohannis a avut doua mesaje pentru congresul UDMR: pe unul l-a sters de pe pagina Administratiei Prezidentiale, pe altul l-a citit un consilier la Cluj. Care este diferenta dintre ele?

Presedintele Klaus Iohannis a avut doua mesaje radical diferite pentru congresul UDMR din 17 aprilie desfasurat la Cluj, la care au participat liderii tuturor partidelor mari cu declaratii de curtoazie la adresa Uniunii. In primul mesaj, presedintele Iohannis admitea ca minoritatea maghiara se confrunta cu o multe chestiuni ramase nerezolvate, cu subiecte sensibile, cum ar fi autonomia, si vorbea despre extinderea drepturilor minoritatilor. Acest mesaj a aparut vineri pentru scurt timp pe pagina Administratiei Prezidentiale, dar a fost sters, dupa cum au descoperit jurnalistii de la Transindex. ro. Mesajul cu care consilierul prezidential, Laurentiu Mihai Stefan, a ajuns vineri la Cluj este mult mai scurt si nu mai face nici o referire la problemele maghiarilor, nici la autonomie.

Darius Valcov ramane in arest, in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta: Decizia este definitiva

Magistratii inaltei Curti de casatie si Justitie au decis luni ca fostul ministru Darius Valcov sa ramana in continuare in arest, informeaza B1 TV. Decizia este definitiva. Hotararea instantei vine.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )