Libnet.ro
UNICEF

14:15

Turismul in publicitate pe primele patru luni ale anului 2013

Hotnews Hotnews,
Turismul in publicitate pe primele patru luni ale anului 2013

Vizibilitatea turismului in publicitate a inregistrat o evolutie pozitiva din punct de vedere al numarului de reclame difuzate de media, potrivit unei analize mediaTRUST. In perioada 1 ianuarie -0 30 aprilie 2013, canalele media au difuzat 5. 176 de spoturi publicitare pe categoria turism. Cel mai mare volum de publicitate a fost difuzat la statiile radio 2. 975 reclame) si TV 2. 064 reclame). Studiul indica o pondere scazuta a reclamelor in presa scrisa, si anume, 140 de reclame tiparite. continuă pe Hotnews

Farmec Cluj-Napoca: Vanzari de 28,9 milioane de lei in primele trei luni ale anului

Farmec Cluj-Napoca a inregistrat vanzari de 28,9 milioane de lei in primele trei luni ale anului, in crestere cu 9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, conform unui comunicat de presa emis de companie.

Profit de 1,33 miliarde de lei pentru OMV Petrom, in primele trei luni ale anului

OMV Petrom a inregistrat in primul trimestru al acestui an un profit net de 1,332 miliarde de lei, in scadere cu 4% fata de nivelul raportat in aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat marti compania.

Oil Terminal si-a redus pierderea cu 85,5%

Oil Terminal simbol OIL) a inregistrat, dupa primele trei luni ale acestui an, o pierdere de 2,07 milioane lei, cu 85,5% mai redusa decat pierderea din perioada similara a anului trecut, se arata intr-un raport al companiei.

Vezi ce profit a inregistrat grupul MOL in Romania in primul trimestru al anului 2013.

Grupul MOL a inregistrat, in primele trei luni din 2013, un rezultat operational EBITDA CCS - excluzand elementele speciale si fluctuatiile de preturi) de 141 miliarde forinti, ceea ce reprezinta o imbunatatire de 2% fata de aceeasi perioada a anului precedent. In cazul Romaniei, vanzarile de carburanti au crescut in primul trimestru cu 5% comparativ cu perioada similara a anului anterior, de la 101 mii tone la 106 mii tone, determinand majorarea cotei de piata la peste 13%. Citeste si MOL .

Noua Directie Regionala a Finantelor Publice ar putea fi infiintata la Satu Mare, datorita incasarilor mari ale arieratelor la bugetul de stat

Mircea Ardelean, directorul Directiei Generale a Finantelor Publice Satu Mare, a declarat astazi ca face lobby pentru ca viitoarea Directie Regionala a Finantelor Publice sa fie infiintata la Satu Mare. Sanse mari exista, Satu Mare clasandu-se pe locul 2 in topul celor mai mari incasari ale arieratelor pe tara pe primele patru luni ale anului.

Profit net de 599.262 lei pentru Uzuc

Uzuc Ploiesti UZC) a obtinut, in primele trei luni ale anului in curs, un profit net de 599. 262 lei, cu 582. 284 lei mai mare fata de profitul de 16. 978 lei inregistrat in perioada similara din 2012.

Rompetrol Rafinare si-a redus pierderile de la 62 de milioane de dolari la 25 de milioane de dolari

Rompetrol Rafinare a incheiat primul trimestru cu o pierdere de 25,1 milioane de dolari, in scadere de 2,4 ori fata de cele 62,7 milioane raportate in primele trei luni ale anului trecut.

Canalys: Piata este dominata si mai mult de Android in trimestrul I

La cateva saptamani bune dupa incheierea primului trimestru, compania Canalys ne ofera viziunea ei asupra pietii de mobile in T1 2013. Chiar daca exista informatii contradictorii legate de diferentele din studiile de piata recente, un lucru este sigur: Android conduce din ce in ce mai detasat razboiul platformelor. Ultimul raport al celor de la Canalys pentru perioada primelor trei luni ale anului pozitioneaza la 75,6% numarul de terminale cu Android dintre toate telefoanele inteligente livrate in respectiva perioada la nivel .

Chipciu, patru luni de absenta

Accidentarea suferita de Alexandru Chipciu in prima repriza a meciului cu Dinamo il va scoate pe mijlocasul stelist patru luni din circuitul fotbalistic.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )